Laponder Voortman

Laponder Voortman is een regionaal werkend, onafhankelijk financieel adviesbureau met enthousiaste en deskundige medewerkers die u graag van dienst zijn. Wij creëren geen valse verwachtingen en geven eerlijk aan wat er wel en niet mogelijk is. Wij bieden een ruim assortiment schade- en levensverzekeringen aan voor zowel particulieren als ondernemers; met uitstekende dekkingen en scherpe premies. Ook op hypotheek- en pensioengebied staan onze medewerkers graag voor u klaar; medewerkers die u in begrijpelijke taal uitstekend kunnen informeren en adviseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

advieskeuze-keurmerk
Laponder Voortman

Adres

Gronausestraat 3
7533BV Enschede

Contact

053-4356356

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Zeer heldere uitleg van een bekwaam overkomende adviseur met een passend advies tot gevolg waarmee ons zekerheid en duidelijkheid over de toekomst is gegeven.
star_full star_full star_full star_full star_full
Richard
1 jun 2023
vriendelijk, vakkundig en vertrouwelijk persoon altijd correct in zijn bewoording
star_full star_full star_full star_full star_full
Louis
23 mei 2022
Weliswaar is de adviseur de contactpersoon, maar de dienstverlening gebeurt met een team. De beoordeling heeft dan ook betrekking op allen in dat team. Bij de keuze voor de geldverstrekker wordt goed gekeken naar de persoonlijke situatie en alle mogelijkheden worden benut om een gunstig resultaat te verkrijgen. De adviseur is proactief en denkt mee. De uitleg over de offert was helder en daar is ruim de tijd voor genomen. Op al mijn vragen kreeg ik een duidelijk antwoord en goede uitleg.
star_full star_full star_full star_full star_full
BR
30 jan 2015