IFA Verzekeringen B.V.

IFA Verzekeringen is een onafhankelijk financieel dienstverlener, actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. IFA Verzekeringen bestaat sinds april 2007 en is gevestigd in Barendrecht. Van het doornemen van uw particuliere verzekeringsportefeuille tot het regelen van een collectief bedrijfspensioen. IFA Verzekeringen biedt een breed pakket aan producten en diensten op het gebied van pensioenen, hypotheken, financieringen en (schade)verzekeringen en is sterk in het ontwikkelen van oplossingen op maat voor particulieren en ondernemers.

Onafhankelijk advies en kundige begeleiding zijn bij IFA Verzekeringen de uitgangspunten. Onze adviseurs zijn gediplomeerd en erkend, en worden continu getraind en geschoold, waardoor ze altijd op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Zo kunnen ze u - wanneer u dat wenst - voorzien van een betrouwbaar en actueel advies, particulier of zakelijk.advieskeuze-keurmerk
IFA Verzekeringen B.V.

Adres

Ebweg 16
2991LT Barendrecht

Contact

0180-642277

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Ik was de tegenpartij en ben schandalig door IFA behandeld. Ik had zichtbare schade veroorzaakt door de aannemer van de buren. De verzekeraar concludeerde na meerdere verzoeken van mijn kant, dat de schade al bestond! Ik heb nog nooit zo’n slechte verzekeraar/tussenpersoon meegemaakt. Hun verweer bestond uit leugens en valse aannames. Schade aan mijn kant minimaal 1000! Ga niet met deze mensen in zee.
star_full star_full star_full star_full star_full
Maria de Monchy
22 okt 2023
Aan Rudy advies gevraagd voor werknemers die door verkoop van een bedrijfsonderdeel waar een bedrijfstakpensioenfonds van toepassing is over gaan naar een werkgever waar geen pensioenregeling van toepassing is. Ik heb een goed en deskundig avies ontvangen. Rudy weet erg goed waar hij het over heeft. Van harte aanbevolen!
star_full star_full star_full star_full star_full
Laurens Haase
29 okt 2021
Hij was heel erg duidelijk met de uitleg en advies en hij heeft heel goed zen best gedaan voor ons om een hypotheek te krijgen.
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
27 jul 2017