Huis en Zekerheid (Soest)

Verzekeren zoals u dat wilt
Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

1. Persoonlijk advies van een adviseur
2. Telefonische helpdesk
3. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Gemak bij u in de buurt
Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dichtbij bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.

advieskeuze-keurmerk
Huis en Zekerheid (Soest)

Adres

Middelwijkstraat 77
3764CE Soest

Contact

035-6029061

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Echt waar deze adviseur is dan wel wat minder in het Darten, maar in het geven van een uitgebreid advies met een hoog mee denk gehalte is hij de juiste persoon ! Bedankt.
star_full star_full star_full star_full star_full
Ton
5 aug 2016
Uistekend geholpen met het kopen van mijn eerste woning. Passend advies voor de huidige situatie én rekening gehouden met de toekomst.
star_full star_full star_full star_full star_full
IK
14 jul 2016
Ben zeer tevreden over onze hypotheekadviseur. Hij heeft ons goed geholpen en neemt de tijd ervoor. Voel me altijd erg op me gemak en dat vind ik ook erg belangrijk.
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
22 apr 2016