HUIJERJANS Adviesgroep B.V.

Kiezen voor HUIJERJANS Adviesgroep B.V. is kiezen voor bewezen vakmanschap. De organisatie is een begrip in Midden-Limburg. De fundamenten bestaan uit ruim 50 jaar ervaring in verzekeringen, hypotheken, sparen & leningen. De beste adviezen op financieel en verzekeringsgebied onder een dak verenigd.

Permanente bijscholing, het op de hoogte blijven van actuele fiscale wetgeving en de recentste financiële ontwikkelingen. Nog maar niet te spreken over de onafhankelijke advisering voor praktisch alle landelijk opererende banken en verzekeringsinstellingen.

Specialisten die er voor gaan!
Een team van gekwalificeerde specialisten werkt samen om het beste resultaat voor u te behalen. Vanuit Sint Odiliënberg (Roermond-Limburg) zijn wij dagelijks onderweg voor individuele gesprekken. Wij houden het immers graag persoonlijk: Voor u dus één aanspreekpunt.

advieskeuze-keurmerk
HUIJERJANS Adviesgroep B.V.

Adres

Raadhuisplein 1
6077AB Sint Odiliënberg

Contact

0475-533232

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Jaren klant geweest bij huijerjans. Sinds dat er een collega weg is gegaan waardeloos. Beperkt bereikbaar, komen afspraken niet na. Werken niet mee als je overstapt naar iemand anders. Zo moest ik nog steeds geld blijven betalen terwijl ik geen diensten meer van ze afnam. En zijn ook niet zo vriendelijk om aan te geven dat er nog producten bij hun lopen terwijl je al helemaal bent overgestapt.
star_full star_full star_full star_full star_full
Marloes
1 okt 2022
Prima! Erg duidelijke uitleg. De inhoud was een beleggingsverzekering, dit is voor mij lastige stof, maar het werd door de adviseur erg simpel en voor mij duidelijk uitgelegd. Daar heb je een tussenpersoon voor.
star_full star_full star_full star_full star_full
Fam. Hendrickx
18 sep 2014