Horsten Assurantien B.V.

Wij geven u adviezen over verzekeringen, hypotheken en financiën. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! Ú bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek!

Wij werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als voor (MKB-)bedrijven en voor zowel startende ondernemers als freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in.

Het voordeel is dat wij niet in dienst zijn van een bank of verzekeringsmaatschappij. Waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank, kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren.
Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat, waarbij werkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, gevormd door uw wensen.
Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!

advieskeuze-keurmerk
Horsten Assurantien B.V.

Adres

Prins Mauritslaan 10c
6191EG Beek

Contact

046-4376555

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 14:00
Vrijdag 08:30 - 14:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Fantastische begeleiding Kennis, enthousiasme, betrokkenheid, betrouwbaarheid Bron: extern
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
21 aug 2011
Zeer goed advies. Gedegen, met kennis van zaken. In goed begrijpelijke taal uitleg gekregen. Heeft een goed luisterend oor en komt direkt to the point. Bron: extern
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
17 mei 2011
Degelijk, duidelijk advies, passend voor de client Vanuit de ervaring met de 1e hypotheek een logische keuze voor Horsten. En ook nu weer een uiterst bekwaam en helder advies, gericht op persoonlijke omstandigheden en op maximale zekerheid. Een advies dat wij dus - op basis van de (uitgebreide) rapportage en advies - direct hebben opgevolgd. Gezien onze herhaalde ervaring dus een aanrader! Bron: extern
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
12 apr 2011