Guis & Partners B.V.

Guis & Partners B.V. is een erkend adviseur in verzekeringen, hypotheken, pensioen en bankieren. Vanuit ons kantoor in Sliedrecht ontzorgen wij de particuliere en zakelijke markt. Dit doen wij op een persoonlijke, heldere en eerlijke wijze.

» Altijd een onafhankelijk advies : Als onafhankelijk adviseur bieden wij u altijd een eerlijk advies.
» Een persoonlijke benadering : Bij ons bent u geen nummer, wij nemen graag de tijd voor u.
» Individuele oplossingen op maat : Wij houden rekening met uw persoonlijke situatie en wensen.
» Vertrouwd contactpersoon : Uw vaste adviseur als aanspreekpunt.
» Goede bereikbaarheid : Per e-mail, schriftelijk en telefonisch bereikbaar. U bent ook altijd welkom bij ons op kantoor.

U kunt bij Guis & Partners B.V. zowel privé als zakelijk terecht voor al uw financiële producten. Ervaar het voordeel van een compleet pakket onder één dak en laat u ontzorgen.

advieskeuze-keurmerk
Guis & Partners B.V.

Adres

Brouwerstraat 2
3364BE Sliedrecht

Contact

0184-675666

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag * 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Prettig gesprek goed advies snel geregeld zeer tevreden
star_full star_full star_full star_full star_full
tevreden klant
17 feb 2021
Zeer kundig advies op een proces wat geen standaard aanvraag voor een hypotheek was. Hierbij goed de belangen behartigd (en meegedacht) naar Aegon toe.
star_full star_full star_full star_full star_full
PS
12 feb 2021
De nazorg van de hypotheekadviseur liet te wensen over. Nadat de akte was gepasseerd op 31.08.2020 heeft hij geen actie ondernomen om de polis bij de verzekeraar te laten afkopen zodat de afkoopwaarde in mindering kon worden gebracht op de lening. In november is contact met het kantoor opgenomen, daar kregen we te horen dat hij op vakantie was. Toen is de verzekeraar benaderd. Deze vertelde dat de hypotheekadviseur geen contact had opgenomen om de aanvraag af te handelen. Hierna zelf de verzekeraar verschillende keren gebeld om de zaak te bespoedigen waardoor in december eindelijk juiste afkoopwaarde kon worden vastgesteld. Verder had de adviseur gezegd dat het verschil tussen de eerste instantie vastgestelde afkoopwaarde en de werkelijk afkoopwaarde zou kunnen worden uitgekeerd. Maar de hypotheekverstrekker zei dat het niet mogelijk was. De totale afkoopwaarde moet gebruik worden voor aflossing van de lening.
star_full star_full star_full star_full star_full
gd
8 feb 2021