Fundament Financiële Dienstverleners B.V.

Heeft u inzicht in uw financiële toekomst? Raakt u het spoor bijster in het geweld van alle regels? De adviseurs van Fundament zijn in staat om u door inzicht meer overzicht te geven. Wij spreken in begrijpelijke taal en garanderen u financiële rust voor nu en in de toekomst. Al jaren laten wij zien wat de kracht is van echt onafhankelijk financieel advies.

Wij hebben specialisten op het gebied van hypotheek-, pensioen- en verzekeringsadvies. Ook voor de ondernemer zijn wij sparring-partner en plannen we zorgvuldig een gezonde toekomst voor zowel de ondernemer als zijn medewerkers.

Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij enorm belangrijk. Sinds 2009 wij initiator en organisator van de Woonbeurs Vlaardingen, het grootste woonevenement van de regio. Daarnaast zijn wij sponsor van verschillende sportverenigingen en het Vlaardings Voetbal Kampioenschap. Wij hopen zo onze bijdrage te leveren aan een geweldige plek om te wonen.

Maak een afspraak met ons en ervaar dat het ook anders kan.

advieskeuze-keurmerk
Fundament Financiële Dienstverleners B.V.

Adres

Korte Hoogstraat 8A
3131BK Vlaardingen

Contact

010-4608900

Openingstijden

Maandag * 13:00 - 17:30
Dinsdag * 09:00 - 17:30
Woensdag * 09:00 - 17:30
Donderdag * 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag -

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Lars is een adviseur die rustig de tijd voor je neemt en alles netjes met je doorneemt. Als er zaken zijn die van invloed zijn op het process stuurt hij een mail ter toelichting. Zo zijn wij als klant volledig op de hoogte gehouden van alles. Met vragen kan je ook altijd terecht en word je voorzien van een compleet en duidelijk antwoord. Zowel ons eerste als tweede huis via Lars aangekocht, een eventueel derde woning zou ik zo weer via hem doen!
star_full star_full star_full star_full star_full
Mike
8 mei 2024
Altijd luisteren naar de behoefte van de klant, en een fijne sfeer
star_full star_full star_full star_full star_full
Cheyenne
8 mei 2024
Voor ons was dit de eerste keer dat wij de stap wilden zetten om een huis te kopen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de uiteindelijke aankoop zijn we ontzettend goed geholpen door Vincent. Hij nam de tijd voor ons en legde alles, waar nodig, zelfs meerdere keren uit. Dit heeft ons veel stress bespaard en het verliep erg soepel. Ook zijn andere collega’s die ons in de tussentijd hebben gecontacteerd waren altijd zeer behulpzaam en vriendelijk.
star_full star_full star_full star_full star_full
R Roijers
30 apr 2024