Finenzo Alkmaar

Wie zijn wij?

Finenzo Alkmaar is reeds meer dan 25 jaar bestaand onafhankelijk advieskantoor gevestigd in het hart van Alkmaar. Wij houden ons bezig met advisering en bemiddeling op gebied van hypotheken, financiële planning, verzekeringen, pensioenen, beleggingen en overige, al dan niet via ons, zakelijke kredieten. Doordat wij “op en top” geautomatiseerd en gedigitaliseerd zijn, kunnen wij maximaal aandacht geven aan u als klant. Onze visie is u zoveel mogelijk te ontzorgen en te verzorgen. Integriteit & betrouwbaarheid, transparantie, duurzaamheid en een persoonlijke klik binnen een informele sfeer is waar wij voor staan.

Wij zijn aangesloten bij een landelijk netwerk van financieel specialisten. Al deze specialisten doen dagelijks veel kennis en ervaring op in de markt. Op www.FinenzoAlkmaar.nl hebben wij over onze producten alvast wat informatie verzameld. Of loop eens bij ons binnen, de koffie staat voor u klaar!

advieskeuze-keurmerk
Finenzo Alkmaar

Adres

Keesomstraat 6E
1821BS Alkmaar

Contact

072-5153020

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Al meer dan 10 jaar komen wij bij Finenzo en worden altijd uitstekend geholpen, met zowel onze hypotheken en verzekeringen. Altijd een kopje koffie en een persoonlijk praatje!
star_full star_full star_full star_full star_full
Ron en Ellen Kock
29 mei 2024
Echt een aanrader om bij Edwin je hypotheek te regelen. Hij heeft onwijs zijn best gedaan en het is gelukt. Ik kan als ondernemer in mijn eentje een huis kopen. En ook nog met de beste rente die er te krijgen was. Hij legt alles heel goed uit en denkt ook echt mee. Daarnaast heb ik ook al mijn verzekeringen hier afgesloten waarin ik ook goed ben geadviseerd. Ik kan Edwin dus sterk aanraden!
star_full star_full star_full star_full star_full
Debbie
15 mei 2024
Scherp advies, duidelijke uitleg. Ondanks een aantal tegenslagen bij onze aankoop heeft Arjen er alles aan gedaan om het toch rond te krijgen, petje af.
star_full star_full star_full star_full star_full
Demi
1 mei 2024