De Hypotheker Steenwijk

Welkom bij De Hypotheker! Sinds 1985 hebben we ruim 1 miljoen mensen geholpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken.

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. De hypotheekadviseurs van De Hypotheker Steenwijk helpen je hier graag bij. Samen kijken we welke hypotheek het beste bij jouw persoonlijke situatie past. De Hypotheker vergelijkt meer dan 40 aanbieders op rente en voorwaarden. Ook jouw eigen bank. Zo weet je zeker dat jouw hypotheek volledig is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Voor nu en in de toekomst.

Wat kun je van ons verwachten?
- Onafhankelijk, kwalitatief en hoogstaand hypotheekadvies
- Ervaren en gecertificeerde hypotheekadviseurs
- Begeleiding tijdens het gehele proces

Wil je weten wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak! Je bent welkom op de vestiging, maar een online adviesgesprek behoort ook tot de mogelijkheden.

advieskeuze-keurmerk
De Hypotheker Steenwijk

Adres

Stationsstraat 17
8331GJ Steenwijk

Contact

0521-707025

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:30
Dinsdag * 09:00 - 21:00
Woensdag * 09:00 - 17:30
Donderdag * 09:00 - 17:30
Vrijdag * 09:00 - 17:30

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Martijn ging zich uiterste doen om mij te helpen. Hij was heel deskundig en geduldig met mij en als ik iets niet snap kon ik altijd terecht bij hem. Heel erg bedankt Martijn.
star_full star_full star_full star_full star_full
Carolyn
1 nov 2023
In 2017 hebben wij ons huis gekocht met behulp van de Hypotheker Meppel/Steenwijk en onze ervaring in dat jaar was zo goed dat wij nu voor nieuw advies weer terug zijn gegaan. Wij hebben ook dit keer een goede ervaring opgedaan en zijn zeer tevreden over de snelle afhandeling en dienstverlening.
star_full star_full star_full star_full star_full
Bert & Femke
6 okt 2023
Kwam betrokken over, met goed advies en in ~2 weken vanaf het eerst gesprek al een bindend hypotheek aanbod ontvangen.
star_full star_full star_full star_full star_full
Martijn
4 sep 2023