De Hypotheker Coevorden

Welkom bij De Hypotheker! Sinds 1985 hebben we ruim 1 miljoen mensen geholpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken.

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. De hypotheekadviseurs van De Hypotheker Coevorden helpen je hier graag bij. Samen kijken we welke hypotheek het beste bij jouw persoonlijke situatie past. De Hypotheker vergelijkt meer dan 40 aanbieders op rente en voorwaarden. Ook jouw eigen bank. Zo weet je zeker dat jouw hypotheek volledig is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Voor nu en in de toekomst.

Wat kun je van ons verwachten?
- Onafhankelijk, kwalitatief en hoogstaand hypotheekadvies
- Ervaren en gecertificeerde hypotheekadviseurs
- Begeleiding tijdens het gehele proces

Wil je weten wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak! Je bent welkom op de vestiging, maar een online adviesgesprek behoort ook tot de mogelijkheden.

advieskeuze-keurmerk
De Hypotheker Coevorden

Adres

Sallandsestraat 108
7741HX Coevorden

Contact

0524518833

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 12:30
Woensdag * 09:00 - 12:30
Donderdag * 09:00 - 12:30
Vrijdag * 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Na een lange zoektocht toch een woning kunnen vinden. Altijd super contact gehad met Bryan,die mij erg goed heeft begeleid in het proces.
star_full star_full star_full star_full star_full
KH
28 jun 2024
We hebben een aantal afspraken met Bryan gehad en dit hebben we als zeer prettig ervaren. Hij is heel duidelijk en heeft ons goed geadviseerd/begeleid. In nog geen 2 maand tijd hadden we alles rond. Als we vragen hadden en contact opnamen met Bryan, telefonisch of per mail, kregen we altijd snel een reactie zodat wij ook snel konden handelen. We zijn zeer tevreden en zouden zeker weer kiezen voor De Hypotheker Coevorden!
star_full star_full star_full star_full star_full
Tom & Lisan
3 jun 2024
Wij zijn afgelopen maanden heel goed geholpen en begeleid door Bryan en Zoë van de Hypotheker voor de aankoop van onze eerste woning. Simpel, vakkundig en transparant advies gekregen waarbij het traject voor de aankoop van onze eerste koopwoning moeiteloos verliep. Vanwege de transparante en simpele uitleg kwamen wij gelukkig niet voor verborgen gebreken of extra kosten te staan, heel fijn! Verder konden wij regelmatig onze vragen aan hun voorleggen en werden wij goed begeleid. Al met al een hele goede keuze geweest om de begeleiding van hypotheekadvies en de hypotheekaanvraag te laten verlopen via de Hypotheker Coevorden. Wij zijn in ieder geval een tevreden klant! Met vriendelijke groet, Daphne en Kevin
star_full star_full star_full star_full star_full
Daphne en Kevin
27 apr 2024