De Heij Adviesgroep

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Bij ons kun je eenvoudigweg binnenlopen. Of we komen bij je thuis voor een advies aan de keukentafel.
De Heij Adviesgroep biedt financieel advies aan zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio rond Den Helder en Alkmaar. We zijn thuis in hypotheken, verzekeringen en pensioenen en bankzaken.

Dat laatste is mede mogelijk omdat De Heij Adviesgroep zelfstandig adviseur is van Regiobank. Al jaren onderscheiden als de meest klantvriendelijke bank van Nederland. Dat wil overigens niet zeggen dat mogelijkheden van hypotheken zich beperkt tot deze geldverstrekker. De Heij Adviesgroep heeft een breed netwerk en kan dus ‘shoppen’ voor de oplossing die het beste bij je past.
We nemen graag de tijd voor je:
De gesprekken vinden plaats in alle rust en openheid. Dat kan op kantoor in ’t Zand, maar ook bij je thuis. Of desgewenst telefonisch of via een video-bel-verbinding. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

advieskeuze-keurmerk
De Heij Adviesgroep

Adres

Pastoor Velzeboerstraat 3
1756AW 't Zand

Contact

0224-591228

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Leon is zeer ter zake kundig en nam uitgebreid de tijd voor ons. Na afloop kregen wij keurig netjes een bevestiging van het gesprek met alles wat besproken is, met handige tips en links.
star_full star_full star_full star_full star_full
Jos
30 apr 2024
Een zeer betrokken adviseur. Vlotte communicatie en nam de tijd voor ons.
star_full star_full star_full star_full star_full
MD
9 apr 2024
Hij is rustig en snel in zijn handelen..en een heel aardig maar goede adviseur..en heeft alles heel goed verwoord en afgehandeld
star_full star_full star_full star_full star_full
HxB
14 mrt 2024