Cuijpers & Partners

Cuijpers & Partners is gevestigd in Westerhoven en heeft zijn klantenkring voornamelijk in Limburg en Zuid-Oost Brabant. Door onze kleinschaligheid hebben wij nog oog voor de individuele klant. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht.

advieskeuze-keurmerk
Cuijpers & Partners

Adres

Provincialeweg 2C-8
5563AH Westerhoven

Contact

040-3030700

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 13:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Supergoed advies en begeleiding voor zowel onze (schoon)moeder als onszelf. Eerlijk en op maat gemaakt advies en heldere communicatie en uitleg. Bij Wilbert kun je met elke vraag terecht en hij helpt je de beste keuze te maken daar waar het voor ons als klant soms ingewikkeld en onoverzichtelijk lijkt. Hij maakt de tijd en is flexibel deze in te plannen. Super!
star_full star_full star_full star_full star_full
Fam Gerrits
28 feb 2024
Altijd vriendelijk en ontzettend behulpzaam. Heel eerlijk, dus we zijn nooit voor een verrassing komen te staan. Door de informele sfeer hadden we ook snel het gevoel dat we alles konden bespreken wat voor ons nodig was rondom een financieel advies.
star_full star_full star_full star_full star_full
Tom & Denise
5 jan 2022
Onze aanvraag was redelijk gecompliceerd. Meerdere ondernemingen waarvan een in het buitenland. Dit betekend dat er al automatisch heel veel hypotheekverstrekkers afvallen omdat dit niet binnen hun voorwaarden past. De hypotheekverstrekkers die wel overblijven hebben heel veel informatie nodig. Wilbert begrijpt deze materie en gang van zaken zeer goed en heeft voor ons de juiste maatschappij kunnen uitkiezen. Daarnaast heeft hij de oneindige stroom aan vragen en toelichtingen die gevraagd werden op een accurate wijze beantwoord. Het hele proces heeft enkele maanden geduurd maar wel met het positieve resultaat dat er een geweldig goed aanbod voor ons is uitgekomen, wat volledig aansluit op onze situatie. Waar de meesten afgehaakt zouden zijn, gaat Wilbert door om het gewenste resultaat te bereiken. Zijn kennis van het product maar ook alle randzaken die geregeld moeten worden is zeer groot en wat ons betreft een aanrader om met hem in zee te gaan.
star_full star_full star_full star_full star_full
TL
15 jun 2020