Bonnier en Veraa B.V.

Een schat aan ervaring
Zeer ervaren, en toch jong van geest. Een scherp zakelijk inzicht, gecombineerd met persoonlijke betrokkenheid. Dat typeert de schatmeesters van BonnierVeraa. Door ons vakmeesterschap krijgen we veel voor elkaar, bijvoorbeeld op het gebied van hypotheken en zakelijke financiering. Samen vormen we een hecht team, dat waakt over al uw waardevolle bezittingen. En zeker zo belangrijk: dat u helpt om onbezorgd te ondernemen. Gewoon omdat u weet dat alles goed geregeld is.

Alles onder één dak
Een zeer complete dienstverlening, verzorgd door schatmeesters die zodanig samenwerken dat uw verzekeringen, pensioenen en belastingen perfect op elkaar zijn afgestemd. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Door het complete karakter van onze dienstverlening, regelt u al uw zaken op één adres. Wie onze dienstverlening over de volle breedte benut, profiteert dan ook van optimale efficiency. Oftewel: beter advies, minder kosten en meer financieel voordeel.

advieskeuze-keurmerk
Bonnier en Veraa B.V.

Adres

Velmolenweg 141
5404LB Uden

Contact

0413270074

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag * 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

We hebben de dienstverlening van Bonnier en Veraa B.V. zeer fijn ervaren. Ons Hypotheekadviseur heeft bij het oriënterende gesprek uitgebreid ons geïnformeerd over de keuzes en mogelijkheden waardoor we heel snel al wisten hoe wij het willen hebben. Door zijn professionele en snelle werkwijze hadden wij heel snel ons hypotheek rond.
star_full star_full star_full star_full star_full
Maria Seddiqi - Ismat
4 mrt 2019
Professioneel advies gekregen in een gezellige sfeer en met duidelijke taal en kosten. Daarnaast was de adviseur ook heel flexibel qua locatie en tijd om een afspraak te maken. De aankoop van mijn eerste woning heb ik dus als zeer prettig en overzichtelijk ervaren. Bedankt!
star_full star_full star_full star_full star_full
Fieke Aarts
21 feb 2019
Erg fijn geholpen. Alle informatie tijdig via de mail/telefoon ontvangen en uitleg gekregen indien nodig. Aanrader!
star_full star_full star_full star_full star_full
Renee Geuvers
14 feb 2019