Bergman Finance Nieuwegein

Bergman Finance is een kleinschalige, landelijk werkende financiële dienstverlener. Wij verrichten voor particuliere en zakelijke cliënten onafhankelijke advies- en bemiddelingsdiensten op het gebied van o.a. hypotheken, pensioenen en verzekeringen.

Omdat wij uitsluitend werken met gecertificeerde adviseurs kunt u en mag u van ons kwaliteit verwachten. Onze stelling is: niet zoveel mogelijk maar zo goed mogelijk. Wij willen u dan ook de persoonlijke aandacht geven die u verdient. Om die reden willen wij graag klein maar toch groot genoeg voor u blijven.

Als kantoor voldoen wij aan alle wettelijke eisen en zijn wij aangesloten bij de verschillende branche-organisaties.

advieskeuze-keurmerk
Bergman Finance Nieuwegein

Adres

Zoomstede 2
3431HL Nieuwegein

Contact

030-7555908

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 18:00
Dinsdag * 09:00 - 18:00
Woensdag * 09:00 - 18:00
Donderdag * 09:00 - 18:00
Vrijdag * 09:00 - 18:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Zeer goed geholpen door de adviseur. Hij bekijkt het persoonlijke financiële plaatje, spreekt alle mogelijke keuzes op hypotheekpakket met je door en draagt zorg voor het gehele afsluit traject. Daarnaast is de adviseur een plezierig mens met verstand van zaken. Opnieuw zeer goed geholpen bij Bergman Finance!
star_full star_full star_full star_full star_full
MdW
21 jul 2018
Eerlijk en goed advies. De adviseur heeft ons van een eerlijk en goed advies voorzien, en liet de beslissing voor welke hypotheek we gingen vervolgens aan ons zelf over. Het was fijn dat hij de tijd nam voor onze vragen en een deskundig antwoord gaf. Zelf hoefden we niets te regelen, behalve de benodigde papieren aanleveren. Alles was op tijd geregeld, afspraken waren snel ingepland. Bedankt voor de hulp met het aanvragen van onze hypotheek! Bron: extern
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
14 sep 2017
De adviseur heeft ons van een eerlijk en goed advies voorzien, en liet de beslissing voor welke hypotheek we gingen vervolgens aan ons zelf over. Het was fijn dat hij de tijd nam voor onze vragen en een deskundig antwoord gaf. Zelf hoefden we niets te regelen, behalve de benodigde papieren aanleveren. Alles was op tijd geregeld, afspraken waren snel ingepland. Bedankt voor de hulp met het aanvragen van onze hypotheek!
star_full star_full star_full star_full star_full
R&A
14 sep 2017