Aon Rotterdam - Hoofdkantoor

Onze dienstverlening is persoonlijk, deskundig en onafhankelijk. Of het nu gaat om de financiering van uw eerste eigen woning, doorstroom naar uw volgende droomwoning of het optimaliseren van uw pensioensituatie. Voor ieder (complex) financieel vraagstuk bent u bij Aon Financial Planning aan het juiste adres. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor kennismaking en een vrijblijvend gesprek.

advieskeuze-keurmerk
Aon Rotterdam - Hoofdkantoor

Adres

Admiraliteitskade 62
3063ED Rotterdam

Contact

088-8108115

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

goede duidelijke informatie. Goed geregeld met hypotheekverstrekker
star_full star_full star_full star_full star_full
Bernardien H
7 mrt 2024
Goed geregeld, goed advies en begeleiding gehad. De juiste documenten doorkrijgen bij de hypotheekverstrekkers was soms lastig. Maar daar zijn we goed mee geholpen.
star_full star_full star_full star_full star_full
Ralf en Levina
2 feb 2024
Beste Albert, Bij deze wil ik je hartelijk danken voor de goede en betrouwbare service, het uitgebreide financiële advies en de begeleiding, die ik van je heb ontvangen tijdens het hele proces van de aankoop van mijn nieuwe huis. Niets was je teveel en je stond ook altijd direct klaar met antwoorden op de vele vragen die ik op je afvuurde. Je hebt er van alles aan gedaan om mij zoveel mogelijk zaken uit handen te nemen, waardoor ik alles scherp en helder kon blijven zien. Het was ook een plezier om jou als financieel adviseur te hebben. Je gaf zelfs extra tips en adviezen voor andere items waar ik ook aan zou moeten of kunnen denken. Jouw inzet was van een hoog level! Hartelijk dank hiervoor!! Vriendelijke groet A. R.
star_full star_full star_full star_full star_full
Arend
27 dec 2023