Alpina Westland

Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk.

Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk.

We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen.

Bij Alpina gaan we iedere dag opnieuw net weer even verder. Altijd op zoek naar innovaties die onze diensten en producten nog beter maken. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.

advieskeuze-keurmerk
Alpina Westland

Adres

Hoofdstraat 86
2678CM De Lier

Contact

0174-526767

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Een tussenpersoon die zijn zaken niet goed regelt en afspraken niet nakomt of doorgeeft aan betreffende personen. Als dit vervolgens uitkomt geeft hij anderen hier de schuld van.
star_full star_full star_full star_full star_full
MZ
5 jan 2024
Adviseur was goed voorbereid en heeft het advies snel verwerkt en gecommuniceerd dus ben uiterst tevreden.
star_full star_full star_full star_full star_full
BenB
3 feb 2023
goede uitleg over, zoals nieuwe naam en over mijn verzekeringen door Dolf Slotegraaf.
star_full star_full star_full star_full star_full
Peter
8 jan 2023