Alpina Doetinchem

Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk.

Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk.

advieskeuze-keurmerk
Alpina Doetinchem

Adres

Edisonstraat 92
7006RE Doetinchem

Contact

0314-680840

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag * 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Vanaf het eerste moment hebben wij ontzettend veel gehad aan het duidelijke en begrijpelijke advies van Eric. Geen enkele vraag bleef onbeantwoord en de communicatie was altijd helder. Wat ons vooral opviel, was de constante bereidheid van Eric, Caroline, en Irma om ons te helpen. Het voelde echt alsof we altijd op hen konden rekenen, wat voor ons een groot verschil heeft gemaakt. Hun professionaliteit en toewijding hebben ons door het hele proces heen enorm geholpen. Bedankt voor de uitstekende service!
star_full star_full star_full star_full star_full
Miranda
23 mei 2024
Erik Rebergen is heel tof in de omgang en kan je op een voor iedereen duidelijk te begrijpen manier vertellen hoe de voor in de steel zit. Altijd bereikbaar wanneer je vragen hebt en is gewoon duidelijk in wat wel en niet kan! Toffe peer!
star_full star_full star_full star_full star_full
Nick
15 mei 2024
Erik neemt de tijd en legt alles duidelijk uit. Berekend meteen alles mits alle papieren zijn ingeleverd waarvoor je een duidelijke mail krijgt met wat je aan moet leveren. Er kon snel een gesprek komen en de hypotheek was ook snel aangepast.
star_full star_full star_full star_full star_full
Rianne
15 mei 2024