Advisie Groep

Advisie Groep biedt u deskundige advisering, bemiddeling en diensten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, sparen, consumptief krediet voor zowel particulieren als bedrijven. Dit doen wij op een persoonlijke, betrokken en begrijpelijke manier.

Waarom bent u bij ons aan het juiste adres?
•Deskundig en heldere adviezen
•Onafhankelijk advies en veel aanbieders voor uw financiële wensen
•Duidelijkheid over onze dienstverlening.Wij zijn hier open en transparant over
•Gesprekken kunnen bij ons op kantoor (aparte ruimte), bij uw thuis,op uw werkplek
•Goede bereikbaarheid via mail, telefoon en whatsapp
•Service gerichte dienstverlening
•Flexibel en maatwerk
•Komt u wonen in de gemeente Druten / West Maas en Waal. Dan helpen wij u ook graag op weg met de informatie over (sport)verenigen, scholen, waar u moet zijn. Als Maas & Waals kantoor vinden wij het belangrijk dat u zich meteen in Maas & waal thuis voelt.
•Omzetten van bijv. uw verzekeringen wij verzorgen het allemaal voor u

advieskeuze-keurmerk
Advisie Groep

Adres

Van Heemstraweg 53
6651KH Druten

Contact

0487-506784

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag * -

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Rutger heeft ons geweldig geholpen met onze hypotheek. Vanaf het eerste gesprek merkten we zijn professionaliteit en kennis. Hij nam de tijd om onze situatie te begrijpen en gaf helder advies op maat. Rutger was geduldig en legde elke stap duidelijk uit, waardoor we met vertrouwen beslissingen konden nemen. Zijn proactieve houding maakte het proces soepel en zonder problemen. We waardeerden vooral zijn persoonlijke benadering en de manier waarop hij onze belangen voorop stelde.
star_full star_full star_full star_full star_full
Burak
15 jul 2024
Rutger heeft mij geholpen bij het verkrijgen van een hypotheek voor mijn levensloopbestendige woning. Hij is een man die voor je de beste keuze zoekt bij het afsluiten van een hypotheek met adviezen die je vooruit helpen in de moeilijke materie van hypotheken. Hij is bereidt om daarvoor extra stappen te zetten om je daarbij te helpen. Hij is ook een man van woord die ze ook nakomt en geen loze beloftes doet. Ook bij extra vragen krijg je snel een duidelijk antwoord. Zowel telefonisch als per mail. Kortom een echte aanrader!! Hij verdient een dikke 10.
star_full star_full star_full star_full star_full
Ron
9 apr 2024
Rutger is helder in zijn adviezen en komt zijn afspraken na. Hij zet net dat stapje extra om zaken geregeld te krijgen! Top!
star_full star_full star_full star_full star_full
Yvette
9 apr 2024