Aarendonk Advies

Aarendonk is een financiële dienstverlener in de brede zin van het woord. Wij adviseren op het gebied van verzekeringen, prive pensioenen en hypotheken. Wij maken ook financiële planningsrapporten. Sander en Pieter zijn beide Erkend Hypothecair Planner en hebben daarmee de hoogst haalbare opleiding op het gebied van hypotheken om een nog beter advies op maat te kunnen maken.

Onze adviezen geven wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Wij kenmerken ons door hoogwaardig advies. Omdat wij persoonlijke aandacht belangrijk vinden, heeft u bij ons één contactpersoon. U mag bij ons een helder en uitgebreid advies verwachten dat antwoord geeft op al uw vragen.

Wij doen veel online maar u kunt ook gewoon bij ons langs komen. Dat is het voordeel van een adviseur bij u in de buurt!

Tijdens een eerste gesprek kunnen wij met u nader kennis maken en uw wensen inventariseren. Aan dit eerste gesprek zijn voor u geen kosten verbonden.

advieskeuze-keurmerk
Aarendonk Advies

Adres

St. Nicolaasstraat 11
3401BS IJsselstein

Contact

0306877512

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag * 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Eerlijk en goed advies, prettig team, geen verkooppraatjes.
star_full star_full star_full star_full star_full
Samantha de Ridder
26 mei 2024
Petra heeft mijn adviesvraag rondom een nieuwe autoverzekering aangehoord en er meteen goed werk van gemaakt. Toen het voor mij onduidelijk was hoe het zit met schadevrije jaren die zijn opgebouwd met een leaseauto, heeft ze dat netjes en geduldig uitgelegd. Omdat tot het laatste moment onduidelijk was wanneer ik de nieuwe auto precies op kon halen, was het nodig om snel te kunnen schakelen met de verzekeringsadviseur. Dat ging prima met Petra!
star_full star_full star_full star_full star_full
LD
21 mei 2024
Pieter kwam met een uitgebreid advies en nam ook de tijd om onze vragen (opnieuw) te beantwoorden. Zo hadden we constant het gevoel de controle te hebben en kwamen we niet voor verrassingen te staan.
star_full star_full star_full star_full star_full
Nick
15 mei 2024