Nieuw: Achmea Rechtsbijstand juristenteam voor ondernemers

28 jan 2020
Ondernemen

Achmea Rechtsbijstand is een onafhankelijke stichting met ruim 700 juristen. Zij geven hulp aan klanten met een rechtsbijstandverzekering bij Avéro Achmea, Interpolis, Centraal Beheer en FBTO.

Opkomen voor de belangen van de klanten
Stel dat een opdrachtgever weigert te betalen. Of er is een conflict met een leverancier, of problemen met een medewerker. Dan is juridische hulp soms nodig. Achmea Rechtsbijstand heeft een speciaal ondernemersteam. Een vaste jurist staat voor de ondernemer klaar en neemt het geschil uit handen. Samen werken ze aan een passende oplossing. Dan kan de ondernemer verder met ondernemen.

Een nieuwe werkwijze en klantbeloften ontwikkeld door en voor ondernemers 
Trudy Casteleijn, jurist in het ondernemersteam: “Wij zagen dat ondernemers minder tevreden waren over onze dienstverlening. Daarom maakten we samen een klantreis. Met de mooie momenten voor de klant en ook met de momenten die beter kunnen. We beloven de ondernemer wat hij van ons kan en mag verwachten. De klantbeloften zijn een vertaling van wat de ondernemende klant ons zelf vertelde. We zijn er daarom van overtuigd dat klanten deze beloften en werkwijze zeer waarderen.”

De eerste reacties van zakelijke klanten zijn erg positief
'Fijn om te zien dat er mensen met ervaring met ondernemers op de zaak zitten'
'Het was de jurist duidelijk wat voor onderneming ik had'
'Met het rechtstreekse nummer had ik het gevoel een streepje voor te hebben'
'Prettig om te zien met wie je contact hebt'
'Snelle reacties van de jurist en houdt de vinger aan de pols'


Meer weten over de juristen van Achmea Rechtsbijstand?
Kijk op achmearechtsbijstand.nl/ondernemen.