Groeiversneller

Groeiversneller 

Ondernemersprogramma 

Groeiversneller 

Programma voor ondernemers met de ambitie om te groeien

Ondernemers met ambitie willen vooruit. Maar hoe en waar begint u? En hoe bereikt u uw doelen? Dat is lastig, zeker in een tijd waarin de concurrentie fel is. En de wereld rond uw advieskantoor verandert. Programma Groeiversneller helpt u om uw ambities waar te maken. In 8 dagdelen werkt u aan een realistisch groeiplan voor uw bedrijf.

3 redenen om te kiezen voor Groeiversneller

  • Bewezen succesvol programma, nu in verkorte vorm
  • Doelgerichte vertaling naar uw eigen praktijk
  • Collega-ondernemers helpen u verder en andersom

Wie ontwikkelde het programma Groeiversneller? 

Op initiatief van het ministerie van Economische Zaken ontwikkelde Port4Growth het meerjarige programma Groeiversneller. Centraal Beheer werkte dit programma samen met Port4Growth uit in een korte variant van 8 dagdelen. Zo maakt u met een beperkte investering in tijd en geld een helder groeiplan. Als onderdeel van Centraal Beheer, biedt Avéro Achmea dit programma ook aan adviseurs aan én hun klanten. 

Waarom biedt Avéro Achmea dit ondernemersprogramma aan?

We geloven in de waarde van advies. Daarom helpen we adviseurs graag om duurzaam succesvol te ondernemen. Dat betekent ook ruimte maken om aan de toekomst van uw advieskantoor te werken.  Veel ondernemers worstelen met de balans tussen aandacht voor de dagelijkse praktijk en ruimte nemen om te werken aan morgen. Zo ontstond bij Centraal Beheer het idee om het programma Groeiversneller van Port4Growth aan te bieden. Samen met Port4Growth ontwikkelde Centraal Beheer de Groeiversneller in verkorte vorm. Zodat u met een beperkte investering in tijd en geld een ambitieus én realistisch groeiplan voor uw bedrijf realiseert. 

Welke voorwaarden voor deelname zijn er?

Het uitgangspunt van Groeiversneller is dat de deelnemende ondernemers elkaar helpen bij het maken van hun groeistrategie en plan. Daarom gelden de volgende voorwaarden voor deelname:
  • U bent eigenaar/directeur/(groot)aandeelhouder
  • U heeft een groeiambitie
  • Uw bedrijf bestaat minimaal 3 jaar
  • U bent mkb-ondernemer met minimaal 5 medewerkers
  • Uw omzet is minimaal € 500.000
Heeft u een compagnon? Dan kan hij of zij ook deelnemen aan Groeiversneller. 

Meer weten over Groeiversneller?

Wilt u meer weten over Groeiversneller bijvoorbeeld over de kosten en data? Lees het hier op de site van Centraal Beheer.