Zakelijke Roerende Zaken verzekering
Geeft financiële rust bij schade aan uw bedrijfseigendommen zoals inventaris, voorraden, machines, apparaten en elektronica

Roerende Zaken verzekering

Uw inventaris en voorraad goed verzekerd

Diefstal, brand, storm of water kan grote schade aanbrengen aan uw bedrijfseigendommen. De Roerende Zaken verzekering van Avéro Achmea verzekert zaken die in uw bedrijfsgebouw aanwezig zijn. Denk hierbij aan uw inventaris, voorraden, machines, apparaten en elektronica. Ook geld en de eventuele dieren van uw bedrijf zijn verzekerd met de Roerende Zaken verzekering.

De Roerende Zaken verzekering is onderdeel van het Zaken Zekerplan. Sluit u meerdere verzekeringen binnen dit pakket, dan ontvangt u tot 8% pakketkorting.

Onze verzekeringen sluit u af via een onafhankelijk adviseur. De adviseur kent uw bedrijf en uw bedrijfsrisico’s. Zo bent u verzekerd van een goed advies. 


3 redenen om voor de Roerende Zaken verzekering te kiezen

  • Dekt schade aan uw inventaris en voorraad
  • Ook wanneer uw inventaris of voorraad zich buiten het gebouw bevindt
  • U breidt de Roerende Zaken verzekering eenvoudig uit met de Uniekverzekering

Wel verzekerd

  • schade door brand, ontploffing en blikseminslag, vandalisme, inbraak en diefstal
  • schade door binnendringen van water of door storm
  • opruimkosten na schade

Niet verzekerd

  • schade door aardbeving of overstroming
  • waterschade door openstaande ramen of deuren, en het het binnendringen van grondwater
  • constructiefouten
  • schade door illegale activiteiten zoals hennepteelt

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Kijk in onze voorwaarden Roerende Zaken verzekering Zaken Zekerplan of neem contact op met uw adviseur.
Voorwaarden Roerende Zaken verzekering Zaken Zekerplan

Bekijk alle Zaken Zekerplan voorwaarden:
Voorwaarden en meer

Uniekverzekering Roerende Zaken

Met deze Uniekverzekering zijn de meeste onvoorziene situaties gedekt, zoals schade die per ongeluk door u of uw mederwerkers veroorzaakt is.

Precies weten wat wel en niet verzekerd is? Bekijk onze Bijzondere voorwaarden uniekverzekering kantoor- en praktijkinventarissen.

Wilt u ons product vergelijken met andere aanbieders?

De informatiedocumenten zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt aan deze informatiedocumenten geen rechten ontlenen.

Met het informatiedocument kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. Het informatiedocument helpt u onze verzekering te vergelijken met andere aanbieders.

Bekijk het informatiedocument

Inventaris- en goederenverzekering

Vind een adviseur

Uw bedrijf is uniek. Dat vraagt om een advies op maat. Daarom werken we alleen samen met onafhankelijke adviseurs. Vind een adviseur die bij u past.