Service hero

Herstelkostenprocedure

Zo gaan wij om met onze fouten

 

Onze herstelkostenprocedure

Als wij een fout maken moeten wij dat oplossen. Daarvoor hoeft u niks te betalen. Is dat toch gebeurd? Dan herstellen wij dat met onze herstelkostenprocedure. Deze herstelkostenprocedure geldt voor producten die onder het provisieverbod vallen. Wij doen ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan er per ongeluk iets fout gaan. Een fout in de schrijfwijze van uw naam of het adres. Een verzekerd bedrag of een ingangsdatum die niet klopt. Daarvoor hebben wij een herstelkostenprocedure. 

Zo werkt de herstelkostenprocedure

 1. Vindt u een fout in de offerte of de overeenkomst? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan uw adviseur. Uw adviseur informeert ons hierover. Wij herstellen de fout direct.

 2. Is de fout niet goed door ons hersteld? Geef dit opnieuw zo snel mogelijk door aan uw adviseur. Uw adviseur stuurt ons dan een e-mail.  Wij herstellen de fout nogmaals. De kosten die uw adviseur maakt voor het begeleiden van dit tweede herstel, worden door ons betaald.

 3. Uw adviseur stuurt u een nota voor de herstelkosten met een toelichting daarop. Wij ontvangen van uw adviseur een kopie van deze nota.

 4. Wij bepalen of de herstelkosten op de nota redelijk zijn. Dit gebeurt door antwoord te krijgen op de volgende vragen:

  o Gaat het om een fout die AvĂ©ro Achmea heeft veroorzaakt?
  o Zijn de herstelkosten redelijk in vergelijking tot de schade voor u?
  o Is de schade voor de klant in de (kopie) nota duidelijk beschreven?

 5. Als er onduidelijkheden zijn, dan nemen wij direct contact op met uw adviseur. U heeft daar geen omkijken naar. Als de nota (deels) niet goed is, dan past de adviseur deze aan of de nota vervalt.

 6. Als de herstelkosten redelijk zijn, dan vergoeden wij deze kosten zo snel mogelijk. Wij betalen de vergoeding uit aan u en nooit aan de adviseur.

 7. U ontvangt de vergoeding van ons voor de herstelkosten.

 8. Daarna betaalt u de nota van uw adviseur voor de herstelkosten. U hoeft dus nooit iets voor te schieten.

U kunt de kosten declareren die uw adviseur bij u in rekening brengt

Wij kijken of de tijd die het heeft gekost en het uurtarief redelijk zijn en kloppen met de advieskosten. Hierbij gaan wij er vanuit dat de kosten op de nota ook goed zijn toegelicht.