Bescherm medewerkers tegen inkomensterugval

Nieuws

WIA-verzekering Inkomen op Peil: beschermt medewerkers tegen inkomensterugval

6 sep 2021 1 minuut

Wanneer een medewerker van uw relatie (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt, heeft dat veel invloed op het inkomen. Is deze medewerker langer dan 2 jaar ziek, dan geldt de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (Wet WIA). Deze betaalt maar een gedeelte van het oorspronkelijke inkomen. De WIA-verzekering Inkomen op Peil biedt de medewerker financiële zekerheid.

De WIA-verzekering Inkomen op Peil in het kort
Met de WIA-verzekering Inkomen op Peil beschermt uw relatie zijn of haar medewerkers tegen een ernstige inkomensterugval. Ook stimuleert het medewerkers om weer zo snel mogelijk aan het werk te gaan. We zetten de belangrijkste kenmerken van Inkomen op Peil voor u op een rij:

  • Standaard inkomensgarantie van minimaal 70% tot een loon van €100.000
    Deze verzekering biedt een inkomensgarantie van 70%, 75% of 80% tot een bepaald maximum: tot de WIA-loongrens of tot een loon van €100.000. Medewerkers krijgen een extra uitkering van 5% als zij nog voldoende inkomen weten te verdienen.

  • Extra uitkering vanaf 80% arbeidsongeschiktheid
    Medewerkers krijgen een extra uitkering van 5% als zij voor 80% of meer arbeidsongeschikt zijn. 

  • Professionele en succesvolle re-integratieservice
    Voor de re-integratie van langdurig zieke medewerkers bieden wij u onze WIA Re-integratieservice aan.

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op
Op onze website vindt u meer informatie over onze WIA-verzekering Inkomen op Peil. Heeft u nog vragen? Bel dan uw vaste contactpersoon op 055 579 21 00. Of bel uw accountmanager. Wij helpen u graag.

Ook interessant voor u