Perdijk Assurantien & Financieel Advies

Perdijk Assurantiën is al sinds 1948 een begrip in de regio. Het fundament van ons kantoor is de klant. Het vakmanschap en de persoonlijke aandacht van het team van Perdijk Assurantiën geeft elke klant de optimale gelegenheid om zich te laten begeleiden bij iedere financiële beslissing. Gedurende de gehele levensloop van de klant staat het team van Perdijk Assurantiën de klant bij op het pad van (financiële) keuzes. Het totaalpakket aan diensten op het gebied van verzekeringen, hypotheekadvies, inkomensplanning en pensioenadvies is flexibel in te richten. Want ieder mens is uniek en daarom is iedere adviesbehoefte anders. Via de telefonische helpdesk of de digitale verzekeringswinkel kan de klant zijn eigen verzekeringspakket samenstellen. Is er meer advies nodig? Dan staan de adviseurs de klant met raad en daad bij. Altijd openhartig en helder, waarbij gemak en zekerheid voor de klant voorop staat. Dat deze aanpak 24/7 ter beschikking staat van de klant staat buiten kijf.

advieskeuze-keurmerk
Perdijk Assurantien & Financieel Advies

Adres

Leeghwaterstraat 25
2811DT Reeuwijk

Contact

0182-519665

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:30
Dinsdag * 09:00 - 17:30
Woensdag * 09:00 - 17:30
Donderdag * 09:00 - 17:30
Vrijdag * 09:00 - 17:30
Zaterdag -

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Wij bevelen financieel adviseur Milko Perdijk van harte aan. Hij is zeer deskundig en legt zaken grondig en geduldig uit. Alle opties worden rustig besproken zodat je weloverwogen keuzes kunt maken. Het contact is heel plezierig, zowel samen aan de eettafel als via videobellen.
star_full star_full star_full star_full star_full
Niels
12 mrt 2024
Enorm betrokken adviseur met veel kennis van zaken. Contact was prettig en er werd snel gehandeld.
star_full star_full star_full star_full star_full
Y.Z
11 mrt 2024
We zijn zeer tevreden over het gespreide bedje waar we door Milko en Judith (Perdijk Advies) in terecht gekomen zijn. Kundig advies mbt hypotheken in afstemming met wat wij belangrijk vinden. Daarnaast hebben ze ons stap voor stap door het proces van de hypotheekaanvraag heen geholpen waar best wat druk achter zat. Al met al, zijn wij blij met de begeleiding van Perdijk Advies en zouden ze zeker aanraden!
star_full star_full star_full star_full star_full
Pim, sinds kort inwoner van Utrecht !
9 feb 2024