Kortmann Adviesgroep

Kortmann Adviesgroep, is sinds 1993 als onafhankelijk en ongebonden intermediair actief in de verzekerings- en hypotheekbranche. Wij bieden onze verzekeringsrelaties advies op maat op het gebied van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen, inkomens- en vermogensverzekeringen. Onze professionele hypotheekadviseurs adviseren, bemiddelen en coachen onze relaties bij het gehele hypotheektraject.

Jarenlange expertise, in combinatie met een hoog kennis-en serviceniveau, zetten wij graag in om onze relaties van dienst te zijn. Wij staan bekend om onze klantbetrokkenheid, hanteren concurrerende tarieven en streven samen met ons gemotiveerde team naar hoge klanttevredenheid.

Daarnaast onderhouden wij uitstekende contacten met vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen ,banken en hypotheekverstrekkers. Uiteraard beschikken wij over een uitgebreid netwerk van accountants, fiscalisten en notarissen voor een degelijk advies, passend bij uw situatie.

Zien we u snel?

De koffie staat klaar.

advieskeuze-keurmerk
Kortmann Adviesgroep

Adres

Vincent van Goghstraat 46
5671GZ Nuenen

Contact

040-2951080

Openingstijden

Zondag * -
Maandag * 09:00 - 17:30
Dinsdag * 09:00 - 17:30
Woensdag * 09:00 - 17:30
Donderdag * 09:00 - 17:30
Vrijdag * 09:00 - 17:30
Zaterdag * -

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Prettige snelle behandeling van mijn verzoek Daarmee is voldoende gezegd
star_full star_full star_full star_full star_full
robert
16 apr 2024
Het NKAL(Nederlands Kenniscentrum Arbeid en Longaandoeningen) is een zelfstandige kliniek (ZBC) die zich richt op de diagnostiek en behandeling van beroepslongziekten. NKAL is gevestigd op het Utrecht Science Park, bij de Universiteit Utrecht. Kortmann Adviesgroep is voor ons een begrip. Vanaf de oprichting in 2005 worden wij door Kortmann geadviseerd, begeleid en ondersteund, bijvoorbeeld bij de keuze van het juiste pakket voor de inkomensverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering voor het bestuur en raad van toezicht. Contact verloopt persoonlijk en direct. Onderwerpen worden in een open sfeer besproken en alle voor- en nadelen komen onomwonden op tafel. Dit biedt helderheid bij het maken van keuzes, waarbij de best passende oplossing en prijs-kwaliteit centraal staan.
star_full star_full star_full star_full star_full
NKAL
22 nov 2023
Deze man heeft goede kennis ban de materie en denkt ook mee wat er wel en niet verzekerd moet worden
star_full star_full star_full star_full star_full
Frans
19 nov 2023