De Wit Assurantiën B.V.

Met tientallen jaren ervaring op het gebied van verzekeringen en hypotheken, heeft De Wit alles wat nodig is om je van een goed advies te voorzien. Ons team van Erkend Financieel Adviseurs, een Erkend Hypothecair Planner en twee hypotheekmedewerkers biedt kwaliteit, kennis en ervaring om jouw hypotheekaanvraag zo goed mogelijk te laten verlopen. Met onze overzichtelijke berekeningen kunnen we de best passende hypotheekconstructie maken voor de aankoop van jouw woning of het oversluiten van je bestaande hypotheek.

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking gaan wij met je in gesprek over jouw wensen met betrekking tot een hypotheek. Kies je voor onze dienstverlening, dan gaan we verder in gesprek over de hypotheek die bij jou past en zorgen we voor een zorgeloze hypotheekaanvraag. En ook tijdens de looptijd van de lening zijn wij voor je bezig. Kan jouw hypotheek of verzekering goedkoper? Dan krijg je vanzelf een seintje en regelen wij de overstap.

Mogen wij jouw hypotheek regelen?

advieskeuze-keurmerk
De Wit Assurantiën B.V.

Adres

Langeweg 63
3251LH Stellendam

Contact

0187-763027

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag * 08:30 - 17:00
Zaterdag -

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Prettig gesprek, duidelijk en feitelijk. Ook in het verdere traject een fijne en snelle communicatie.
star_full star_full star_full star_full star_full
R.Taale
13 mei 2024
Super goede hulp en hielp bij elke vraag. Soms tot laat contact gehad en ging door tot alles duidelijk was.
star_full star_full star_full star_full star_full
Noah
3 mei 2024
het eerste hypotheek advies gesprek van Mattias was al erg goed. 1,5 uur uitgebreid advies gehad waarbij alles aan bod kwam. Je gaat zonder vragen weg. Daarna tot de hypotheek aanvraag rond was contact gehad met Esmee en Monique. Ze zijn altijd erg goed bereikbaar en je krijgt snel een antwoord op je vragen. Duidelijke taal en super duidelijk wat je moet aanleveren. Ik kan niet anders zeggen dan dat we enorm goed zijn geholpen.
star_full star_full star_full star_full star_full
Joanne Westhoeve
10 apr 2024