Gabriël Financiële Bescherming

Gabriël Financiële Bescherming is een onafhankelijk financieel adviesbureau, gebaseerd op christelijke principes van ethiek en rentmeesterschap. Daarnaast onderscheiden wij ons doordat we onze winst schenken aan ideële doelen. Onder winst verstaan wij alle inkomsten minus de kosten en reserves die noodzakelijk zijn voor een gezonde bedrijfsvoering.

Wij helpen onze klanten met inzicht te krijgen in wat zij belangrijk vinden, geven overzicht in wat zij al hebben en vanuit de overheid al geregeld is en adviseren vervolgens hoe de financiële producten het beste ingezet kunnen worden om je eigen wensen te kunnen realiseren. Bij al deze persoonlijke zaken zijn eerlijkheid en volstrekte betrouwbaarheid onze uitgangspunten.

Al onze adviseurs zijn vanuit hun christelijke identiteit uitermate gemotiveerd om jou als klant optimaal van dienst te zijn. Het meedenken en meeleven met onze klant op een unieke manier, dat is waar we voor staan.

advieskeuze-keurmerk
Gabriël Financiële Bescherming

Adres

Zielhorsterweg 71
3813ZX Amersfoort

Contact

033-4556555

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag * 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Begripsvolle en vriendelijke benadering; adequate en afdoende hulp en advies;
star_full star_full star_full star_full star_full
Kees Haak
5 jul 2019
Duidelijk en begrijpelijk advies! Ik ging mijn eerste huis kopen en werd al zenuwachtig bij het idee dat ik de hypotheek en alles daar omheen moest gaan regelen. Ik had geen idee wat hier allemaal bij kwam kijken. Ik kwam bij Gabriel terecht en de eerste kennismaking was zeer prettig. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen om je alle opties rondom hypotheken uit te leggen en met name de consequenties van keuzen die je maakt. In een spannende periode van je eerste huis kopen, is het zeer prettig wanneer je je niet al te druk hoeft te maken over je hypotheek en alle zaken die geregeld moeten worden rondom notarissen en overeenkomsten. Kortom: met het advies van Gabriel financiering en de acties die ze je uit handen nemen is het aankopen van mijn eerste huis een zeer prettige ervaring geworden. Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden en zeker omdat zij ook nog goede stoelen steunen, wat best uniek is in deze tijd! Bron: extern
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
6 jun 2011
Betrouwbaar en begrijpelijk advies Ze heeft naar onze hele financiele situatie gekeken. We weten nu hoe het er voor staat en kunnen er alle vertrouwen in hebben dat het nu goed geregeld is. Bron: extern
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
21 mei 2011