FDC Putman Delft

Wij zijn uw financieel specialist voor hypotheken, verzekeringen en zoveel meer. Sinds 1978 adviseren en helpen wij onze cliënten met onafhankelijk en doordacht advies. Wij leveren maatwerk. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen, besteden wij daarom veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Dat geldt niet alleen voor uw hypotheek, maar ook voor verzekeringen, pensioenen en financiële planning.

“U BENT VERZEKERD VAN EEN ONAFHANKELIJK, DOORDACHT EN PERSOONLIJK ADVIES.“
Carlo Putman

advieskeuze-keurmerk
FDC Putman Delft

Adres

Hof van Delftlaan 2
2613BN Delft

Contact

015-2158491

Openingstijden

Maandag * 08:45 - 17:15
Dinsdag * 08:45 - 17:15
Woensdag * 08:45 - 17:15
Donderdag * 08:45 - 17:15
Vrijdag 08:45 - 17:15

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Ik kwam redelijk last minute bij Dick terecht en door verschillende omstandigheden moesten een aantal zaken zeer snel geregeld worden. Dit was geen enkel probleem en hierin heeft hij mij zeer goed geholpen. Verder ging dit om de aankoop van mijn 1e woning en dus waren een hoop dingen volledig nieuw voor mij. Hier houdt Dick goed rekening mee en hij legt alles tot in detail uit. Hij gaat ook pas door naar een volgend onderwerp als die er zeker van is dat je het vorige onderwerp hebt begrepen. Hier kreeg ik een zeer goed gevoel bij & het voelde daarmee totaal niet dat hij er snel doorheen wilde gaan. Tot slot is Dick altijd goed bereikbaar en kan je rekenen op een snelle reactie. Dit was voor mij bij bepaalde stappen in het proces ook erg fijn.
star_full star_full star_full star_full star_full
Sven
13 okt 2023
Heel goed geholpen met onze verzekeringen. Elma is heel kundig, dacht met ons mee.
star_full star_full star_full star_full star_full
Kim
15 mei 2023
Heel goed geholpen, goed geïnformeerd en denkt heel erg met iemand mee. Goed en persoonlijk advies, wij hebben heel snel een huis gevonden op aanraden van meneer Snoeck en zijn heel goed geholpen.
star_full star_full star_full star_full star_full
Kim
15 mei 2023