Dirksen Financieel Adviseurs

Echt Onafhankelijk maar toch afhankelijk...
Onze advisering is niet gratis en ook niet geheel vrijblijvend, maar wel 100% onafhankelijk en goed. Wij bieden onze werkzaamheden aan door middel van een Financiële Service Abonnement. Hiermee kunnen we optimale service, uitstekende financiële producten en een persoonlijke aanpak garanderen.

Naast het adviseren en bemiddelen voor verzekeringen en hypotheken verzorgen wij je aangifte inkomstenbelasting, vragen eventuele toeslagen voor je aan, helpen we bij bezwaarschriften, bewaken je hypotheek en berekenen dagelijks of de hypotheek voordeliger kan en informeren je hier dan over, we maken een volledige scan van uw financiële situatie van nu en van later, brengen je risico's bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden in kaart etc.

Omdat financiële zaken ook eventuele nabestaanden kunnen treffen helpen wij onze klanten met het opstellen van een financieel plan waarmee voorkomen wordt dat er teveel erfbelasting betaald moet worden.

advieskeuze-keurmerk
Dirksen Financieel Adviseurs

Adres

Vetkamp 27
3862JM Nijkerk

Contact

033-2452487

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag * 09:00 - 12:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Peter is een zeer kundig persoon, en gaf een eerlijk en goed advies.
star_full star_full star_full star_full star_full
Daniëlle
6 jan 2020
Fijn advies! De adviseur doet een zeer uitgebreid intake gesprek. Aan de hand van onze persoonlijke situatie heeft hij een perfecte hypotheek voor ons uitgezocht met een uitgebreid advies en uitleg. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en deze worden nagekomen. Door de online portal ging de aanvraag snel door de verschillende systemen en was alles snel geregeld. Een aanrader dus! Bron: extern
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
8 feb 2019
De adviseur doet een zeer uitgebreid intake gesprek. Aan de hand van onze persoonlijke situatie heeft hij een perfecte hypotheek voor ons uitgezocht met een uitgebreid advies en uitleg. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en deze worden nagekomen. Door de online portal ging de aanvraag snel door de verschillende systemen en was alles snel geregeld. Een aanrader dus!
star_full star_full star_full star_full star_full
Henk
7 feb 2019