De Hypotheekshop Etten-Leur

Welkom bij De Hypotheekshop Etten-Leur. Je kunt ons op verschillende bereiken: Persoonlijk, telefonisch en per e-mail en sinds kort ook via WhatsApp (06-57072700).

Je bent bij ons op het juiste adres voor onafhankelijk hypotheekadvies:
- als je je eerste huis gaat kopen
- als je aan een andere woning toe bent
- als je denkt aan het oversluiten van je hypotheek
- als je wilt weten wat de financiële consequenties in geval van overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, echtscheiding en in geval van pensioen.
- als je zo maar eens over je hypotheek wil sparren, of je die nu bij ons hebt gesloten of niet.

We zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken, banken of andere financiële organisaties. Als wij voor jou aan de slag gaan brengen we eerst jouw huidige situatie en toekomstdromen in kaart. Zo vinden wij de hypotheek die bij jou past, nu en in de toekomst.

advieskeuze-keurmerk
De Hypotheekshop Etten-Leur

Adres

Markt 19
4875CB Etten-Leur

Contact

076-5047254

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:30
Dinsdag * 09:00 - 17:30
Woensdag * 09:00 - 17:30
Donderdag * 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Fijne samenwerking. Hij was eerlijk in zijn advies en probeerde niet zo veel mogelijk extra dingen aan te smeren. Gewoon de gioedkoopste hypotheek en 1 verzekering. Rest niet nodig. Verder persoonlijke service, bezoek aan huis en snelle afhandeling
star_full star_full star_full star_full star_full
Jeroen
24 jun 2024
Een hele fijne samenwerking. Alles correct, snel en professioneel verlopen. Het advies is zeer goed geweest. Zeker voor een aankoop van je eerste huis is het een zeer goede keuze omdat alles rustig, helder en geduldig wordt uitgelegd. Ook de beloftes zoals het zoeken naar een geldverstrekker komen worden altijd (ruim op tijd) nagekomen. Ik raad een ieder deze hypotheekadviseur aan!
star_full star_full star_full star_full star_full
Hans
18 jun 2024
Een huis kopen... 15 jaar geleden voor het laatst op "de markt" geweest. Heel spannend allemaal maar Teun heeft geweldig geholpen in de wirwar die hypotheekland voor mij was. Eind van het jaar verhuis ik naar mijn nieuwe huis mét tuin. Heel blij mee!
star_full star_full star_full star_full star_full
Els
14 jun 2024