Daleman & De Jong Hypotheken B.V.


Daleman & De Jong is een full service kantoor op het gebied van financiële dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor:

- Hypotheek
- Pensioen
- Verzekeringen
- Financieringen
- Fiscale vraagstukken
- Financiële en vermogensplanning

Deskundigheid, onafhankelijkheid, transparantie en service voeren de boventoon in onze advisering en dienstverlening met als motto "uw wensen, ons advies".

Wij zijn een financieel dienstverlener gespecialiseerd op gebied van hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten (financieringen en vermogensopbouw), voor zowel particulieren alsook bedrijven. Wij zijn op meerdere vakgebieden gediplomeerd en opgeleid tot Erkend Planner.

advieskeuze-keurmerk
Daleman & De Jong Hypotheken B.V.

Adres

Stationsstraat 6
9711AS Groningen

Contact

050-3115064

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag * 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Mark heeft ons prettig en duidelijk advies gegeven over de opties en mogelijkheden mbt tot een hypotheek. Na aankoop van onze woning waren ook de hypotheek en overige zaken snel en goed geregeld!
star_full star_full star_full star_full star_full
M J
14 mei 2024
Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan het daadwerkelijk ondertekenen van de hyptoheek offerte, zijn wij ontzettend goed geholpen. Als starters op een verhitte woningmarkt komt er zoveel op je af, dat het erg prettig is dat Mark ons daar stap voor stap doorheen heeft geholpen en zorgt dat je alles begrijpt. Ook qua wat je kunt lenen, rentes en verzekeringen. Met korte lijntjes en snelle antwoorden, ben je constant op de hoogte. Heel fijn. We zouden het iedereen aanraden!
star_full star_full star_full star_full star_full
Janneke
8 mei 2024
Zeer goed geholpen. Op onze mails werd snel gereageerd en alles werd snel en zeer goed geregeld. Dit heeft ons erg veel stress gescheeld.
star_full star_full star_full star_full star_full
Wrister
3 mei 2024