Cees Dekker hypotheken en verzekeringen BV

Cees Dekker is sinds 1998 hypotheekadviseur in Wormerveer en is inmiddels een bekend en betrouwbaar adres in de Zaanstreek. Ons klantenbestand groeit, mede doordat we worden aangeprezen door familie, vrienden en kennissen van onze huidige klanten. Een compliment, want dat betekent dat we ons werk goed doen.

Ons team bestaat uit drie erkende hypotheek adviseurs: Cees Dekker, Hans van der Spek en Joffrey Vis en de binnendienstmedewerkers Sandra, Tanja, Tessa en Anita.

In de adviesgesprekken die u met Cees, Hans of Joffrey heeft komt u gezamenlijk tot een gepast hypotheekadvies en vragen zij de uitgekozen hypotheek voor u aan.

Daarna verzorgen de binnendienstmedewerkers Sandra, Tanja, Tessa en Anita de administratieve begeleiding van uw hypotheek en verzekeringen.

Ook voor uw bankzaken kunt u bij ons terecht, wij zijn ook uw RegioBank!

Wij zijn er voor uw woongenot!

advieskeuze-keurmerk
Cees Dekker hypotheken en verzekeringen BV

Adres

Zaanweg 98
1521DP Wormerveer

Contact

075-6403949

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 18:00
Dinsdag * 09:00 - 18:00
Woensdag * 09:00 - 18:00
Donderdag * 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Bij Cees Dekker hebben we, ondanks een startende onderneming, uitstekende ondersteuning ervaren. Onze adviseur, Joffrey, heeft complexe uitdagingen moeiteloos en vakkundig aangepakt, waardoor veel zorgen ons bespaard bleven. Zijn inzet en deskundigheid maakten het verschil. Hartelijk dank namens Jesper en Tessa.
star_full star_full star_full star_full star_full
Jesper
14 mrt 2024
Dit was onze eerste keer dat we op zoek gingen naar een koophuis. Vanaf het allereerste moment dat we binnenstapten bij Cees Dekker, voelde het als thuiskomen. Er werd zeer aandachtig geluisterd naar onze individuele behoeften, en er werd actief meegedacht. Sterker nog, aan elk detail werd gedacht. Cees begeleidde ons van A tot Z, en geen enkele vraag was te veel. We hadden geen betere hypotheekadviseur kunnen wensen tijdens onze zoektocht naar ons droomhuis. Niet alleen Cees, maar het hele team stond voortdurend voor ons klaar en werkte naadloos samen. Iedereen was op de hoogte van onze situatie, wat heel prettig was. Nogmaals bedankt voor de ondersteuning de afgelopen maanden. Teamwork makes the dreamwork!
star_full star_full star_full star_full star_full
Marije
24 jan 2024
Hans heeft ons van a tot z geholpen met de financiering van ons huis. Van een hypotheek in mijn eentje naar een hypotheek samen met mijn partner. Duidelijk, helder en altijd bereikbaar!
star_full star_full star_full star_full star_full
Rudy & Michael
9 jan 2024