Boveko Bedrijfsverzekeringen Sliedrecht

Ondernemen is risico’s nemen. Van ZZP’er tot groot zakelijk, van bouw tot transport en van zorg tot horeca, ieder bedrijf is uniek. We zijn ondernemers die naast je aan tafel zitten. We kijken verder dan alleen de verzekeringen, voorkomen is beter dan genezen. Van eerste kennismaking tot de volledige afhandeling van schade. Boveko regelt het voor je, persoonlijk en met korte lijnen. Boveko is er voor jou. Voor de zekerheid.

advieskeuze-keurmerk
Boveko Bedrijfsverzekeringen Sliedrecht

Adres

IJsbaan 12
3362KB Sliedrecht

Contact

0184-481010

Openingstijden

Maandag * -
Dinsdag * -
Woensdag * -
Donderdag * -
Vrijdag * -

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Boveko is al ruim 8 jaar mijn verzekerings specialist, op zowel privé als zakelijk gebied ben ik altijd perfect geholpen en werd mij alle sores uit handen genomen. Van mijn kant dus een dikke pluim voor Boveko!
star_full star_full star_full star_full star_full
Richard Boekweit
16 jan 2018
goed en vriendelijk geholpen zowel per telefoon als per email,zodat de schade snel en goed werd afgehandeld.
star_full star_full star_full star_full star_full
peter
12 jan 2018
Door de adiviseur die mijn gemelde schade in behandeling had genomen ben ik zeer correct en klantvriendelijk te woord gestaan, Middels mailverkeer en daarbij een persoonlijk telefoontje werd ik op de hoogte gehouden, dit waardeerde ik enorm! Daarna geen zorg gehad over de totale afwikkeling van mijn schade , zeer correct en tot in de puntjes geregeld! Mijn dank hiervoor!
star_full star_full star_full star_full star_full
Rene
11 dec 2017