Boks Beijer Wij Verzekeren

Boks Beijer Wij Verzekeren is een full-service assurantiekantoor in Holten en Groningen en Enschede. Wij zijn geen standaard ‘verzekeringsmannetjes en -vrouwtjes’. Onze 19 medewerkers regelen graag de beste verzekeringen voor u. Dit doen wij particulier en zakelijk. Daarnaast staan wij voor u klaar met deskundig advies over verzekeringskwesties, hypotheek- en bankzaken. Vanuit onze kantoren onderhouden wij het contact met verzekeraars en volmachtgevers. Wij verzorgen voor u ook een volledige en soepele afhandeling van uw schadeclaim(s). Met ons eigen Regiobank kantoor voorzien wij u van advies over spaar- en betaalproducten en kunnen deze meteen voor u afsluiten. Op onze overzichtelijke website www.bbwv.nl vindt u meer informatie, natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar om u te helpen als u daar behoefte aan hebt.

Specialisaties:
- Particuliere schadeverzekeringen
- Zakelijke verzekeringen ( MKB, Horeca, Agrarisch, Automotive)
- Hypotheken
- Levensverzekeringen
- Sparen en Betalen Regiobank
- Zorgverzekeringen

advieskeuze-keurmerk
Boks Beijer Wij Verzekeren

Adres

Winschoterdiep 50
9723AB Groningen

Contact

050-7820934

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Sinds een aantal jaar zit ik bij Wij Verzekeren, daarbij is al de tijd dhr. De Jong mijn verzekeringsadviseur geweest. Hij is ervaren en vriendelijk, maakt tijd vrij wanneer dat nodig is en heeft het beste met je voor.
star_full star_full star_full star_full star_full
Keizer
21 apr 2021
Waardeloos bedrijf. Ze laten je een waslijst aan gegevens invullen en vervolgens word je in niet meer dan een paar woorden weggescholden. Er had toch best een wat uitleg of een vriendelijk woordje van af gekund? Niet bij deze man, zo blijkt.
star_full star_full star_full star_full star_full
anoniem
29 apr 2020
Prettige mailwisseling, denkt mee en geeft duidelijke informatie.
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
13 jan 2020