Boks Beijer Wij Verzekeren

Boks Beijer Wij Verzekeren is een full-service assurantiekantoor in Holten en Groningen en Enschede. Wij zijn geen standaard ‘verzekeringsmannetjes en -vrouwtjes’. Onze 19 medewerkers regelen graag de beste verzekeringen voor u. Dit doen wij particulier en zakelijk. Daarnaast staan wij voor u klaar met deskundig advies over verzekeringskwesties, hypotheek- en bankzaken. Vanuit onze kantoren onderhouden wij het contact met verzekeraars en volmachtgevers. Wij verzorgen voor u ook een volledige en soepele afhandeling van uw schadeclaim(s). Met ons eigen Regiobank kantoor voorzien wij u van advies over spaar- en betaalproducten en kunnen deze meteen voor u afsluiten. Op onze overzichtelijke website www.bbwv.nl vindt u meer informatie, natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar om u te helpen als u daar behoefte aan hebt.

Specialisaties:
- Particuliere schadeverzekeringen
- Zakelijke verzekeringen ( MKB, Horeca, Agrarisch, Automotive)
- Hypotheken
- Levensverzekeringen
- Sparen en Betalen Regiobank
- Zorgverzekeringen

advieskeuze-keurmerk
Boks Beijer Wij Verzekeren

Adres

Dorpsstraat 33
7451BS Holten

Contact

0548-362551

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag * 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Door een fout mijnerzijds had ik het bedrag van mijn autoverzekering gestorneerd. Ik gaf geen reactie op de herinneringmails die verzonden waren omdat ik maandelijks al mail ontving van Boks Beijer. Dus dat glipte er tussendoor. Ze belden om mij hierop te attenderen zodat ik geld op tijd kon overmaken. Inmiddels aangepast dat ik nu maar 1 keer per jaar mail ontvang dus het kan ook niet weer opnieuw gebeuren. Blij met het feit dat de medewerker mij hier op attendeerde.
star_full star_full star_full star_full star_full
EACN
8 jun 2021
Jarne heeft ons vanaf het vertrekpunt meegenomen in onze hypotheekaanvraag. Aansluitend op de kennis die we al hadden zonder klakkeloos af te gaan op hetgeen wij trachtten te weten. Hij stond open voor onze ideeën (korte rentevaste periode) en heeft ons een volledig advies gegeven. Jarne was goed bereikbaar voor vragen of momenten dat wij het zelf spannend vonden worden. Hij zelf had al prima de inschatting gemaakt dat het ruim binnen 6 weken rond zou zijn. Wij bevelen Jarne aan bij onze vrienden en familie. Hij mag altijd een biertje komen drinken als we helemaal over zijn in het nieuwe huis, haha!
star_full star_full star_full star_full star_full
Claudia Joukje Maria van der Voet
9 jul 2020
Prettige en duidelijke uitleg. Oprecht en eerlijk advies waardoor je al snel weet waar je aan toe bent. Is bereid om tussendoor al je vragen te beantwoorden en gaat gelijk aan de slag indien nodig. Fijn om zo’n adviseur te hebben zodat je het zelf wat meer los kan laten;)
star_full star_full star_full star_full star_full
Ilse Wiggers
29 okt 2019