AKV Financiële Diensten

U wilt natuurlijk dat uw persoonlijke financiën goed geregeld zijn. Als u schade lijdt aan uw woning of auto wilt u dat de schade vergoed wordt. En als u stopt met werken wilt u genoeg inkomen of middelen hebben om ook dan nog te kunnen genieten van het leven. Daarom kiest u voor een financieel adviseur die met u meedenkt. Wij helpen u met goede, heldere informatie. Zo kunt u zelf de juiste keuzes maken: verzeker ik dit wel of niet? Wij leggen een goed afgewogen advies neer en leggen dit duidelijk uit.

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u ons altijd bellen en natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Ridderkerk. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden. Bij AKV krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig, niet gebonden aan kantoortijden en dicht bij huis!

Kom daarom langs bij AKV voor een persoonlijk advies.

advieskeuze-keurmerk
AKV Financiële Diensten

Adres

Verlengde Kerkweg 7
2981GE Ridderkerk

Contact

0180-633354

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Met veel enthousiasme wordt je te woord gestaan, daarnaast heeft hij zeer goed op de hoogte van alles wat er reilt en zeilt in de verzekeringswereld. Ook over de juridische kanten weet hij alle ins en outs. Perfect een aanrader.
star_full star_full star_full star_full star_full
Jantineke
13 mei 2022