A.C. Koijen & Partners Hyp Pens en Verz

A.C. Koijen en Partners is van oorsprong een familiebedrijf opgericht in 1970. Bij ons kunt u terecht voor financiele adviezen voor zowel de particulier als voor bedrijven mbt hypotheken, verzekeringen, pensioenaanvulling en bankzaken. Een organisatie gebouwd op een rotsvast fundament van eerlijkheid, toegankelijkheid en onafhankelijkheid. Een robuuste basis in de soms grillige financiele wereld. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.ackoijen.nl

advieskeuze-keurmerk
A.C. Koijen & Partners Hyp Pens en Verz

Adres

Esserstraat 79
4813EJ Breda

Contact

076-5147444

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Ik ben voorzien van een eerlijk en helder advies, passend bij mijn wensen en financiële mogelijkheden. Er werd door dhr Koijen de tijd genomen om de verschillende opties uit te leggen en wat de voor- en nadelen waren voor mij. Persoonlijk vond ik het afsluiten van een hypotheek best spannend omdat het voor mij onbekende materie is en het wel een goed overwogen keuze moet zijn. Mijn 5 sterren geef ik mede voor de goede begeleiding tijdens het gehele proces. Ik ben steeds heel vriendelijk geholpen en ze zijn goed bereikbaar voor vragen etc. Het meest belangrijke voor mij is dat ik mijn hypotheek met een gerust hart en vertrouwen ondertekend heb. Ik ben zeer tevreden!
star_full star_full star_full star_full star_full
Frijters
3 mei 2024
Krijn heeft op mijn verzoek bepaalde cases uitgezocht, mij informatie verschaft en het oversluiten van div. verzekeringen snel en naar wens uitgevoerd. Ben zeer tevreden!
star_full star_full star_full star_full star_full
GJ vdB
27 mrt 2024
De verzekerings- en belastingadviseur heeft veel kennis waardoor hij ook 'out of the box' kan denken, neemt echt de tijd voor mensen, straalt rust uit, levert snel stukken aan en is zeer empathisch.
star_full star_full star_full star_full star_full
MP
14 mrt 2024