Adviseur

Lopende en nieuwe offertes  voor agrarische relaties

In welk systeem handelt u deze af?

Agrarisch

Nieuwe premievoorstellen voor agrarische klanten maakt u voortaan in de BedrijfActiefPolis Agrarisch

30 mei 2023 3 minuten

Bestaande verzekeringen én al gemaakte offertes handelt u nog af in het huidige systeem van de ToplandPolis of BedrijvenCompactPolis® Agrarisch, zoals u gewend bent. Hoe zit het met andere handelingen, zoals premievoorstellen voor nieuwe relaties, wijzigingen op een bestaande ToplandPolis/BCP® Agrarisch of het toevoegen van een verzekering voor een bestaande relatie?

U wilt een nieuw premievoorstel maken voor een nieuwe relatie
Dit kan vanaf nu alleen nog op de BedrijfActiefPolis Agrarisch in Podium. Had u al een offerte gemaakt voor een ToplandPolis of BCP® Agrarisch? Dan blijft deze offerte geldig tot en met de daarop vermelde geldigheidsdatum. Vind u het lastig om de risico's voor uw nieuwe relatie op te voeren in de BedrijfActiefPolis Agrarisch? Of past het risico niet in de BedrijfActiefPolis Agrarisch? Neem dan gerust contact op met de afdeling Polisbeheer: 071 568 98 90. Wij helpen u hier graag bij. 


U wilt iets wijzigen in uw bestaande portefeuille

Het beheer van uw bestaande ToplandPolis portefeuille vindt nog steeds plaats in de ToplandPolis. Via deze omgeving doet u de mutaties voor bestaande contracten. Op de wat langere termijn zetten we uw bestaande portefeuille om naar de BedrijfActiefPolis Agrarisch in Podium. We houden u hiervan op de hoogte.

 

U wilt een risico of een verzekering toevoegen voor een bestaande relatie met een ToplandPolis
Ook voor deze situatie geldt dat het beheer van uw bestaande ToplandPolis portefeuille plaatsvindt in de ToplandPolis. Mocht u vragen hebben of willen overleggen over een specifieke situatie, neem dan gerust contact op met de afdeling Polisbeheer: 071 568 98 90.

Ook interessant voor u