Koppeling met ADN en Aplaza

BedrijfActiefPolis Agrarisch

Agrarisch

Koppeling met Aplaza en ADN voor de BedrijfActiefPolis Agrarisch

30 mei 2023 3 minuten

Veel advieskantoren zijn aangesloten bij Aplaza of hebben een koppeling met ADN. We houden u graag op de hoogte wanneer deze koppelingen beschikbaar zijn voor de BedrijfActiefPolis Agrarisch in Podium.

Aplaza koppeling vanaf eind juni beschikbaar

Via Aplaza kunt u snel en eenvoudig digitale documenten binnenhalen in uw softwaresysteem. Een efficiënte manier van werken waarmee u veel tijd bespaart. Het gaat onder andere om verzekeringsbewijzen en royementsbewijzen. Daarnaast verstrekken we ook een kopie van de nota. Indien u gebruik maakt van Aplaza kunt u alle relevante output in uw eigen CRM-systeem terugvinden. Via de aansluiting met Aplaza proberen we de communicatie in de keten te optimaliseren en te standaardiseren. Een logische keuze, omdat veel advieskantoren zijn aangesloten bij Aplaza. Met Aplaza is digitaal werken de norm. Documenten worden direct in het juiste klantdossier in uw softwaresysteem geplaatst. Zo blijft uw klantinformatie up-to-date. Het gaat dan in 1ste instantie om BedrijfActiefPolis Agrarisch-documenten.


ADN berichten binnenkort beschikbaar
Met een ADN (Assurantie Data Netwerk) koppeling is het onder andere mogelijk om prolongatie-, mutatie- (inclusief nieuwsluit) en royementsberichten te ontvangen. Het verwerken van de ADN berichten zorgt voor actuele polisinformatie en actuele boekingsgegevens. Het voorkomt het dubbel invoeren van gegevens en diverse tijdrovende administratieve handelingen. Dit is een veel gehoorde wens van de adviseur. Binnenkort werkt deze koppeling ook voor de BedrijfActiefPolis Agrarisch in Podium.

We houden u op de hoogte van de koppeling met ADN voor de BedrijfActiefPolis Agrarisch
U ontvangt een bericht van ons zodra de ADN koppeling gereed is. Heeft u in de tussentijd vragen hierover? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager. 

Ook interessant voor u