vader met 2 kinderen

Ontdek hoe innovatie de glastuinbouw groot maakt

Agrarisch

Kom in de Kas 6 en 7 april 2024: hét glastuinbouwevenement van het jaar

18 mrt 2024 1 minuut

Bijna is het weer zover. De 46ste editie van Kom in de Kas die dit jaar in het teken staat van liefde. En niet zomaar liefde, maar… Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas. Ontdek ook de Groene Liefde bij verschillende glastuinders door heel Nederland.

Ontdek hoe techniek en innovatie de glastuinbouw groot maakt
Slimme oplossingen, efficiëntie en verantwoord omgaan met energie, water en restafval. Daar investeren de Nederlandse glastuinders al jaren in. Waarom? Omdat iedereen hiervan profiteert. Zo komt restafval van bijvoorbeeld paprika’s, tomaten en chrysanten terug in gedroogde vorm in bouw- en isolatiematerialen. En wordt regenwater gebruikt in de kas en opgevangen om wateroverlast in de omgeving te voorkomen. Zo werkt de glastuinbouw aan Groene Liefde voor altijd.

Met Kom in de Kas is Groene Liefde wel heel dichtbij
Kom in de Kas is dit jaar op 6 & 7 april en in 18 regio’s door heel Nederland. Vanuit Achmea ondersteunen wij met veel plezier dit evenement waar ruim 160.000 bezoekers op af komen. Kom ook langs en ontdek de Groene Liefde bij de ongeveer 112 deelnemende planten-, bloemen-, fruit- en groentekwekerijen die dat weekend geopend zijn. 

Veilig bezoekers ontvangen én een gratis uitbreiding op de dekking
We zijn trots op de ondernemers die het verhaal van de glastuinbouw vertellen. We denken dan ook graag mee met een aantal preventietips om de kans op schade te verkleinen. Daarnaast krijgen onze verzekerden die deelnemen een gratis aanvullende dekking

Heeft u vragen? Neem gerust contact op
Onze agrarisch specialisten adviseren u en uw relatie graag. Bel of mail ze gerust voor meer informatie.

Ook interessant voor u