ToplandPolis
Zo kiest u voor een pakket waarmee u de belangrijkste agrarische risico’s verzekert

ToplandPolis voor het agrarisch bedrijf

Maatwerk voor uw agrarische bedrijfsrisico’s

Als eigenaar van een agrarisch bedrijf weet u als geen ander waar de kansen en risico’s voor uw bedrijf liggen. Het beheersen van de risico’s is een belangrijk onderdeel in uw bedrijfsvoering. U denkt goed na over de risico’s die u wilt verzekeren. Als er wat gebeurt, dan wilt u dat uw productie door kan gaan. Met de ToplandPolis van Avéro Achmea kiest u voor een verzekeringspakket waarmee u uw belangrijkste risico’s verzekert. Zo voorkomt u dat u dubbel of helemaal niet verzekerd bent.

Onze verzekeringen sluit u af via een onafhankelijk adviseur. De adviseur kent uw bedrijf en uw bedrijfsrisico’s. Zo bent u verzekerd van een goed advies. 3 redenen om de ToplandPolis te kiezen

  • Uw belangrijkste schadeverzekeringen in 1 pakket
  • U kiest zelf welke agrarische risico's u verzekert
  • U krijgt tot 12% pakketkorting

Verzekeringen voor het agrarisch bedrijf (ToplandPolis)

Downloads en voorwaarden

Bekijk hier de downloads en voorwaarden van de ToplandPolis.

Wilt u ons product vergelijken met andere aanbieders?

De informatiedocumenten zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt aan deze informatiedocumenten geen rechten ontlenen.

Met het informatiedocument kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. Het informatiedocument helpt u onze verzekering te vergelijken met andere aanbieders.

Vind een adviseur

Uw bedrijf is uniek. Dat vraagt om een advies op maat. Daarom werken we alleen samen met onafhankelijke adviseurs. Vind een adviseur die bij u past.