Zaken Zekerplan: een pakket meest gekozen zakelijke verzekeringen

Snel naar...

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Avéro UBR
 • De belangrijkste zakelijke verzekeringen in één pakket
 • U kiest zelf welke risico's u verzekert
 • Pakketkorting tot 8%

Omdat de continuïteit van uw bedrijf boven alles gaat

Brand, werkgeversaansprakelijkheid of juridische kosten bij een conflict; elk bedrijf loopt bedrijfsrisico’s. We helpen u graag om de continuïteit van uw bedrijf te beschermen. Met het Zaken Zekerplan kiest u voor een twee-in-één-oplossing: onafhankelijk advies van een ervaren risicoadviseur én een verzekeringspakket waarmee u uw belangrijkste schaderisico’s verzekert. Zo voorkomt u dat u dubbel of helemaal niet verzekerd bent.

U kiest uit zes onderdelen

Met het Zaken Zekerplan verzekert u bijna alle soorten schaderisico’s in één pakket. Dat bespaart u tijd, geld en administratief werk. Naast zekerheid krijgt u dus ook veel gemak. Het Zaken Zekerplan bestaat uit de volgende zes onderdelen; klik om deze te bekijken:

Hoe werkt het?

 • Een onafhankelijke risicoadviseur helpt u om uw bedrijfsrisico’s te inventariseren, te wegen en te beheersen.
 • Daarna kiest u welke risico’s u wilt verzekeren binnen het Zaken Zekerplan.
 • Sluit u binnen het Zaken Zekerplan verzekeringen in meerdere rubrieken af, dan krijgt u korting. Deze kan oplopen tot maximaal 8%.

Handig om te weten

 • Advies op maat

  U kunt rekenen op professioneel advies dat is afgestemd op uw financiële situatie en speciale wensen. De adviseur werkt met verschillende financiële dienstverleners en kiest de beste oplossing voor u en uw onderneming.

 • Pakketkorting

  Sluit u binnen het Zaken Zekerplan verzekeringen in meerdere rubrieken af, dan krijgt u korting. Deze kan oplopen tot maximaal 8%.

 • Niet alles is verzekerd

  Bij Avéro Achmea bent u goed verzekerd. Toch zijn er ook dingen die niet verzekerd zijn. In onze polisvoorwaarden vindt u een duidelijk overzicht wat wel en niet is verzekerd. Lees daarom de voorwaarden voor u een verzekering afsluit. Het helpt u met het maken van een goede keuze.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw adviseur helpt u graag. Hij of zij geeft uw bedrijf professioneel advies en houdt altijd rekening met uw situatie, financiële mogelijkheden en speciale wensen. Samen vindt u de verzekeringen die het beste passen bij uw situatie.

Terug naar boven