Hypotheek Info Punt / Genemuiden

Geen omschrijving

advieskeuze-keurmerk
Hypotheek Info Punt / Genemuiden

Adres

Schering 27
8281JW Genemuiden

Contact

038-3857317

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Dhr van Veen is altijd heel goed voorbereid, voordat hij op zijn afspraak verschijnt. Dit is echt heel prettig, daar waar wij vragen of onduidelijkheden hebben kan de heer van Veen altijd antwoord geven en zaken extra toelichten. Hij heeft van A tot Z ons geholpen met de verkoop van 2 huizen en aankoop van ons huis. De heer van Veen is prettig in de samenwerking,hij geeft advies maar kan zich heel erg inleven in de situatie en dat is erg fijn. Afstand is zelfs geen probleem. 2 uur enkele reis doet hij met liefde. We raden de heer van Veen een ieder aan.
star_full star_full star_full star_full star_full
CV Blackman-Nguyen
16 apr 2020
Wij zijn uitstekend geholpen door de adviseurp bij de aankoop van ons eerste huis! Bij het eerste gesprek heeft de adviseur alle tijd genomen om de verschillende opties met ons door te spreken en heeft ons begeleid naar een goed passend advies. Hij is zeer goed bereikbaar via telefoon en email, zeker ook buiten de reguliere werktijden om (zo hebben wij al ons contact in de avonduren kunnen plannen). Het is fijn om een adviseur te hebben die duidelijk verstand van zaken heeft, zowel op financieel als op juridisch vlak. Daarnaast is hij punctueel te werk gegaan en heeft snel gehandeld waar nodig was om alle deadlines keurig binnen de tijd te halen. Wij hebben de adviseur ondertussen aan bekenden geadviseerd.
star_full star_full star_full star_full star_full
Familie Poot
22 mei 2015
De adviseur is alert en duidelijk. Hij komt zijn afspraken na en was heel erg geduldig en efficiënt met zijn werk. Hij is vriendelijk en weet precies waarover hij het heeft. Ik voel mij veilig bij hem en heb vertrouwen in hem wat ik heel erg belangrijk vind.
star_full star_full star_full star_full star_full
RPB
21 jan 2015