Hoeijmakers Groep

Hoeijmakers Groep is al 40 jaar een begrip in de regio als onafhankelijke partner voor verzekeringen, hypotheken en financieel advies.

advieskeuze-keurmerk
Hoeijmakers Groep

Adres

Baarskampstraat 11
5995AS Kessel

Contact

077-3586700

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Medewerker van de Hoeijmakersgroep heeft ons verkeerd geadviseerd waardoor er een module niet was mee verzekerd. Nu achteraf blijkt dat deze module wel mee verzekerd had moeten worden, dit geven ze toe maar steken geen hand in eigen boezem. Een module werk en inkomen wordt niet geadviseerd mee te verzekeren als je zelf eigenaar bent van je bedrijf of in dienst bent van, echter zijn de voorwaarden van deze module ook dat als je een geschil hebt met de overheid, kan gemeente/belastingdienst, over een te verkrijgen bedrag dit ook onder de module werk en inkomen valt. Dat is ons destijds niet gemeld, het ging alleen om na werk in de zin van een geschil met je werkgever wat bij ons niet ter sprake is. Wij betalen de hoeijmakers groep om advies te krijgen en op basis daarvan maak je een beslissing. Als je niet goed geadviseerd wordt maak je een verkeerde beslissing. Als er zoals nu een geschil is met de overheid over een inkomen heb je dus geen recht op een rechtsbijstand/advocaat. Je hoort als adviseur de polis wel te kennen en je hebt als verzekeraar ook een aansprakelijkheidsverzekering voor als je zelf een fout maakt, fouten maken is immers menselijk.
star_full star_full star_full star_full star_full
Laura VE
28 mrt 2024
Zeer goed geholpen, met prettig gevoel naar huis! Als starter had ik weinig koek gegeten van hypotheken. Ik ben langsgeweest om te kijken hoeveel ik zou kunnen lenen en welke opties ik heb. Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en mij is helemaal duidelijk geworden wat mijn opties zijn. Tot een koop is het niet gekomen, maar zodra dat is weet ik dat ik bij hoeijmakers aan het goede adres ben. Bron: extern
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
5 aug 2015
Eindelijk na lange tijd weer eens een adviseur die vertrouwen weet te wekken en niet gelijk over kosten en vergoedingen gaat praten maar eerst eens een goed advies geeft!
star_full star_full star_full star_full star_full
John Boeve
9 mei 2014