Freek Hypotheek Arnhem

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Freek Hypotheek (voorheen Hypotheek Visie) aan het juiste adres. Belangrijk bij het hypotheekadvies van Freek Hypotheek is het intensieve en uitvoerige contact tussen jou en de adviseur om te komen tot de optimale hypotheek.

Freek kan je objectief adviseren en bemiddelen bij nagenoeg alle banken en geldverstrekkers in Nederland. Wij hechten veel waarde aan een transparante en onafhankelijke dienstverlening en een hoge kwaliteit van het advies. We monitoren continu of het verstrekte financiële advies voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen. De klanttevredenheid wordt doorlopend gemeten door een onafhankelijk onderzoeksbureau.

Klik naar onze website en maak een afspraak.

Freek Hypotheek Arnhem is in 2002 opgericht als Hypotheek Visie en behoort sinds 1 januari 2020 tot het landelijke Freek Hypotheek. Dankzij de landelijke achterban en de expertise van Freek zorgt de organisatie voor nog betere service en kwaliteit.

advieskeuze-keurmerk
Freek Hypotheek Arnhem

Adres

Velperplein 19
6811AH Arnhem

Contact

026-3554787

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 22:00
Dinsdag * 09:00 - 22:00
Woensdag * 09:00 - 22:00
Donderdag * 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag * -

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Bob is een fijne vent die beschikt over veel kennis en je in begrijpelijke taal meeneemt door het gehele proces. Hij denkt met je mee, komt met voorstellen en kon onze wensen goed omzetten in een passend advies. Daarnaast is hij erg flexibel en komt zijn afspraken na. Echt top!
star_full star_full star_full star_full star_full
Frank
17 mei 2024
Vanaf het eerste moment hebben wij het contact met Bob als zeer prettig en professioneel ervaren. In het soms lastige proces was Bob continu goed bereikbaar en flexibel, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een voor ons beste oplossing.
star_full star_full star_full star_full star_full
Rene
9 apr 2024
Freek hypotheek is een professionele dienstverlener die meedenkt met de situatie en de best mogelijke oplossingen daarbij probeert te zoeken. Prettig contact, korte lijnen, aandacht voor het persoonlijke en informele. Afhandeling verloopt vlotjes en efficient.
star_full star_full star_full star_full star_full
H
5 apr 2024