Floris'Hand

Floris’Hand begeleidt mensen en bedrijven op hun levensweg door het bieden van financieel risicobeheer in de ruimste zin van het woord. Wij nemen u zorg uit handen door u te ondersteunen bij het inrichten en veiligstellen van een financieel comfortabele toekomst.
Floris’Hand biedt onafhankelijk, deskundig advies en bemiddelt in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en bankzaken. We brengen uw financiële situatie in kaart. Voorzien u van een gedegen advies. En ontwikkelen een compleet en overzichtelijk financieel plan.
Bij Floris’Hand werken integere, bevlogen en deskundige mensen: mensen die je graag ontmoet. Wij hechten aan een persoonlijke benadering en denken graag met u mee over wat u wilt in uw leven. We spannen ons tot het uiterste in om uw dromen te laten uitkomen, door financiële oplossingen en producten aan te bieden die het beste bij u passen. Zodat u niet alleen in het hier en nu prettig leeft, maar ook een florissante toekomst tegemoet kunt zien.

advieskeuze-keurmerk
Floris'Hand

Adres

Bolkensteeg 21
5103AA Dongen

Contact

0162-372237

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Servicegericht, meedenkend, helder In een orienterend gesprek voor oversluiten hypotheek (ivm verbouwing) om informatie gevraagd. Er is nog geen besluit door mij genomen om hypotheek daadwerkelijk te oversluiten. Bron: extern
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
29 jun 2011
Gevoel van misleiding Krijg steeds meer het idee dat ik veel te veel voor alles betaal. Bron: extern
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
14 dec 2009