ASCOL Verzekeringen

Bij Ascol Verzekeringen uit Mijdrecht houden we van een persoonlijke aanpak. Wij geven graag advies op maat op het gebied van verzekeringen. En hopen daardoor op een langdurige relatie. Immers, samen kom je verder!

Sinds 1988 verzorgen wij als onafhankelijk financieel adviseur verzekeringen voor bedrijven en particulieren. Wij zijn gevestigd in Mijdrecht en werken voor vele klanten en bedrijven in Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis. Maar ook buiten de Ronde Venen adviseren wij je graag!

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen. Wij willen je dan ook graag helpen met het indekken van de juiste risico’s onder de best passende voorwaarden voor jou persoonlijk. Zeker weten!

Meer informatie? Ga naar www.ascol.nl

advieskeuze-keurmerk
ASCOL Verzekeringen

Adres

Bozenhoven 67
3641AC Mijdrecht

Contact

0297-288816

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

In het verleden altijd prettig geholpen. Had nu de pech wekenlang aan het lijntje gehouden te worden. Het was voor mij telkens geheel onduidelijk wat hij vertelde en wat hij wilde hetgeen ik ook zei. Telkens zelf maar contact opgenomen met de Europeesche en als ik dat dan terugkoppelde kreeg ik weer een onbegrijpelijk verhaal. Gevraagd of ik iemand anders kon spreken en toen werd er opgehangen! Contact met Europesche leerde dat ik wel degelijk de schade vergoed kreeg en hebben alles netjes in orde voor mij gemaakt. Waar heb je dan een tussenpersoon voor nodig als je toch alles zelf moet doen? Ben daar nu weg, idem mijn moeder.
star_full star_full star_full star_full star_full
Teleurgesteld en boos.
28 mei 2018