Podium toegang ook met eHerkenning mogelijk

Digitalisering

Toegang tot Podium wordt ook mogelijk met eHerkenning

28 jun 2021 1 minuut

Naast inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u ook met eHerkenning toegang krijgen tot Podium. Het nieuwe digitale platform van Avéro Achmea dat beschikbaar is voor AOV-adviseurs. eHerkenning is dé digitale sleutel voor ondernemers en overheid in Nederland en de opvolger van het Digitaal Paspoort. Met deze nieuwe branchestandaard voor online authenticatie kunnen bedrijven betrouwbaar en veilig online zaken doen.

Huidige Podium gebruikers krijgen de keuze om over te stappen
Voor bestaande Podium gebruikers blijft het mogelijk om in te loggen via gebruikersnaam en wachtwoord. Maar bestaande gebruikers krijgen ook de keuze om over te stappen op eHerkenning. Wanneer u overstapt, blijven uw persoonlijke gegevens uiteraard behouden. Meer informatie over eHerkenning vindt u op de website van SIVI (Standaardisatie Instituut voor Verzekeringen in de Intermediairbranche).

Nieuwe Podium gebruikers gaan op zoek naar eHerkenningsmakelaar
Nieuwe gebruikers van Podium loggen in met eHerkenning. Het is dan belangrijk dat u een eHerkenningsmakelaar heeft. Deze makelaar beschikt over koppelingen met alle erkende leveranciers van inlogmiddelen. Uw eHerkenningsmakelaar helpt u bij de aansluiting op eHerkenning.

Uw Digitaal Paspoort blijft voorlopig beschikbaar 
Via uw Digitaal Paspoort heeft u op basis van uw aanstelling bij Avéro Achmea toegang tot alle andere producten en diensten. Met uw Digitaal Paspoort kunt u naar uw dashboard voor WIA, Verzuim of ZZP Online. Ook heeft u hier toegang tot uw beheerportefeuille van AOV Inkomen Continu Compleet & Compact. Het beheer van uw bestaande AOV portefeuille vindt nog steeds plaats in Avéro Achmea Online.

Ook interessant voor u