Rik Braakman stelt zich aan u voor

Nieuws

Rik Braakman: nieuwe Commerciële Binnendienst collega bij Zakelijk Schade

14 feb 2022
1 minuut

Begin dit jaar is de Commerciële Binnendienst Avéro Achmea Zakelijk Schade uitgebreid met een nieuwe collega. Na een uitgebreide interne opleiding komt Rik Braakman het team in Leeuwarden versterken. Rik stelt zich graag aan u voor.

Al bekend met de zakelijke verzekeringsmarkt
Mijn naam is Rik Braakman (33) en ik woon in Zwolle. Sinds begin januari ben ik gestart met de interne opleiding om vervolgens aan te mogen sluiten bij de Commerciële Binnendienst. De zakelijke verzekeringsmarkt is mij niet onbekend. Ik heb onder andere jarenlange ervaring als adviseur bij een intermediair opgedaan. Ik kijk er naar uit om met de adviseurs vanuit Avéro Achmea te mogen samenwerken!

Ook na het werk lekker bezig
Na het werk kan ik mijn energie kwijt in de sportschool en houd ik er van om naar de bioscoop te gaan of de lokale horeca te bezoeken. Stiekem hoop ik dat het dit jaar weer mogelijk wordt om te gaan reizen. In 2020 hadden mijn vrouw en ik het plan om een aantal weken door Japan te reizen. Helaas gooide Corona roet in het eten. Deze reis hopen we dus nog in te mogen halen.

Wij zijn blij met deze versterking van ons team
Met Rik hebben we een prettige en kundige collega die het team in Leeuwarden aanvult en versterkt. Rik staat graag voor u klaar. U kunt hem binnenkort aan de lijn krijgen.

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op
Rik en onze collega’s van de Commerciële Binnendienst helpen u graag. U bereikt hen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur via 088 462 46 18. Mailen kan ook: CBDschade@avero.nl